Nem értem, nem értem, nem éééértem! Ti értitek, hogy miért számítanak a bukik ilyen magas gólszámra? Mi alapján kalkulálták ki?

Tény, a skandináv csapatok minket megszórtak, mint Moszkvát a hó, de Egyiptom maximum Afrikában számít északi országnak, ergo nem skandináv. Egyiptom nem játszik uptempót, Egyiptom azt játssza, amit mi, helyenként picit jobban.

Mi kaptunk 37-et a svédektől, 37-et a norvégoktól, 40-et a dánoktól. Kemény. Lehet emészteni. Izland volt a kakukktojás, Izland ellen 28-cal megúsztuk, de talán arra fogom, hogy a vb korai szakaszában még nem voltak annyira fáradtak a lábak, meg tudjuk, hogy a végén Mikler mindent fogott.

A Zöld-foki Szigetek elleni meccs megint nem minta, hisz az gálameccs volt.

Minta lehet a Portugália és a Brazília elleni, ahol 47 és 53 gól született. Ezek azért nem annyira magas számok.

Egyiptom nem az a gólzsák csapat. Belgiummal sikerült overzniük, és legutóbb a németek ellen, ahol a németek valami egész fura leolvadást produkáltak. Már meg voltam győződve róla, hogy nekik is az értékes 7. hely kell, de tévedtem, és nyertek. ... A 7. hely itt a vb-n a Párizsi kvalifikációs torna miatt fontos, mert akkor a csoportban csak egy európai lesz ott mellettünk. Egyiptom majd a Afrika Bajnokságon otthon vélhetően nyer, Kairóban lesz a torna, nem hiszem, hogy Afrikában lesz ellenfele, Tunézia is elég gyengécske most. Egyiptom számára tehát annyira nincs nagy tét, nekünk igen.

Abban is biztos vagyok, hogy Norvégia ellen meg sem próbáltunk nyerni. Persze úgy adták el. Mégsem lehetett nyíltan kommunikálni, hogy a 7. hely a cél, más kérdés, hogy mindenki tudta, aki picit utána olvasott.

Én úgy vélem, ez nem lesz annyira gyors meccs. Egyiptom is képes sokszor passzívig játszani, ez még akkor is előfordult velük, amikor sima verhető ellenfél ellen játszottak. USA ellen is alibiztek, Bahrein, Marokkó, volt sok zsibbasztó meccsük. Marokkó ellen az első 10-15 perc kapusparádét hozott mindkét oldalon.

Nálunk vannak magas, nagy darab védők,Sipos, Bánhidi, Rosta, Liget ... és az egyiptomiak azért nem játszanak olyan őrült kézit, mint a svédek vagy a dánok. Márpedig ha nálunk feláll a védelem, lábon lassabb csapatok azért képesek megszenvedni. Mi sem nagyon tudunk gólt termelni ipari mennyiségben, így a tippem az, hogy nagyon maximum ilyen 57-58 dugó összejön, de én valahol 55 körül látom a végét. Bevallom, én ezt a 62,5 undert egy kényelmes, izgulásmentes opciónak tartom.

Egyiptom - Magyarország: Gólok száma - Felett/alatt tipp