Mióta a közvélemény megtudta a 15 pontos levonást, a Juventus meccsei újra érdekessé váltak. Az előző fordulóban egy igazi látványos, érzelemdús mérkőzést játszottak az Atalanta ellen (3-3). Volt ott minden, mi szemszájnak ingere.

A látszik, hogy a Juventus idei szezonja elszállt. A védelem botrányos. Leonardo Bonucci még mindig sérült, bár állítólag már leül a padra, így pedig a háromvédős rendszer nem működik. Bremer annyira gyenge helyezkedésben, hogy minimum egy gólra mindenki jó ellenük. Ugyanis a másik két védő a háromvédős rendszerben Danilo és Alex Sandro, mindkettő imád támadni, így pedig Bremer lényegében egyedül marad a támadók levédekezésére. A helyezkedési hiányosságai pedig rendre gólokat eredményeznek az ellenfélnek.

A Juventus támadósora Chiesával és Di Mariával egyre jobb, tehát várható, hogy gólokat szereznek, mivel motiváltak a játékosok a pontlevonás miatt.

A Monza vélhetően az évad végén eléri a célját: bennmarad az első osztályban. Egyre eredményesebben játszanak, a bajnokságban 4 mérkőzés óta veretlenek. ez azért szép, mert az Interrel és a Fiorentinával is játszottak ezen időszak alatt.

A két csapat másfél hete játszott a Coppa Itáliában, ahol 2-1-re nyertek a Zebrák Torinóban. Nagyon nyögvenyelős mérkőzés volt, inkább volt döntetlen szagú az a meccs. Sőt, ha csak a statisztikai adatokat nézzük, a Monza jobbnak tűnik (labdabirtoklás, szögletek, kapura lövések).

Mi várható? Gólok! A Juventus kamikáze stílust fog mostantól tolni, mennek előre, mert kell a három pont. Ha mennek előre, az ellenfél tud kontrázni, és Bremerrel megállítani ezeket nem tudják. Szóval szerintem gólokat fogunk látni mindkét oldalon, így a legalább 3 gól simán meglehet.

Juventus - Monza: Gólok száma - Felett/alatt tipp