Jövő hét kedden szuperrangadó lesz a Bajnokok Ligájában: PSG-Bayern München. Vajon mennyire fogja komolyan venni a Bochum elleni mérkőzést a Bajor csapat? Ez lesz a szombat délután legnagyobb kérdése.

Mert az viszont nem kérdés, hogy a mérkőzés egyértelmű esélyese a csapat. A Bajorok a 3 bajnoki döntetlen után magukhoz tértek, hiszen a kupában kiütötték a Mainzot (4-1), míg a bajnokságban még annál is nagyobb pofont mértek a Wolfsburgra (4-2). Joshua Kimmich okozott egy kis stroke-ot a csapatnak, miután kiállították, de aztán átvészelte a csapat a nehéz utolsó fél órát is, amikor a Farkasok hirtelen elkezdtek nyomni. Azt megelőzően viszont az első félidő megmutatta, hogy csak egy csapat lehet győztes, a Bayern München.

Mit lehet tudni a kezdőcsapatról? Joshua Kimmich eltiltását tölti, így biztosan Leon Goretzka kezd a csapatban, mivel Ryan Gravenberch még a térdsérülésének az utózöngéit szenvedi. Továbbra sincs Manuel Neuer, Noussair Mazraoui, Sadio Mane és Lucas Hernandez sem. A véddelem összeállítása mindig is érdekes, a sportsmole szerint Pavard és De Ligt lesz a két középhátvéd, míg a whoscored Upamecanot mondja a holland párjának. Cancelo biztosan pályára lép, mivel Alphonso Daviesnek pihennie kell.

Tehát megint felforgatott védelem léphet pályára csak azért, hogy kedden a PSG ellen kellően fitt legyen a kezdőcsapat.

A Bochum idegenben totálisan gyenge, fogalmatlan cserkészcsapatként rohángalnak össze-vissza. Azt viszont meg kell hagyni, hogy hazai pályán viszont egyre nagyobb tököt eresztenek a srácok, mert szépen gyűjtögetik a pontokat. Úgy néz ki, hogy a taktikájuk egyértelmű: hazai pályán három pontok, és ekkor idegenben nem kell görcsölni az egy pontokért. Ez látszik is a csapat játékán, idegenben sem változtatnak, nem állnak be védekezni, így az olyan csapatok, mint a Mainz is meglövi az ötöt nekik.

A Bayern szerintem egy félidő alatt le akarja rendezni a mérkőzést, és félidőben cserecsapatot felküldeni, hogy pihenjenek a sztenderd játékosok. Így mi más lenne itt a jó tipp, minthogy a félidőre a hazai csapat megrúgja a három gólt?

Bayern München - VfL Bochum: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp