Ha azt nézzük,hogy a Getafe és a Rayo előző 4 meccséből 3 ért véget 0-0-ás döntetlennel, azt kérdezzük magunktól: Megbolondult ez a majom? Hááát hogy lenne már over?

Én mégis azt mondom, ez biza sanszos, mert a Getafének és a Rayónak sem annyira jó az iksz. A Getafe a gödörben van egyelőre, a 19. helyen, ám a helyzet nem reménytelen, mert ugyan utolsó előtti, de a mezőny sűrűsége miatt egy-két jobb meccsel 5-6 pozíciót is lehet ugrani felfelé.

A Rayónak az iksz olyan semleges eredmény, majdnem egyet jelent a döntetlennel. A RAyo ugyanis megint ott tart, hogy ha a megszerzett 32 pontjára 3-mat rátesz, azaz nyer, akkor ugyanúgy 35 pontos lenne, mint a már BL-helyen álló Atletico.

Azért morzsolgassuk csak, Rayo a BL-ben, a RAYO A BL-BEN!!! Teljesen szürreális, talán egy párhuzamos világban, és mégis ott tart ez a csapat Iraola vezetésével, hogy realitás. Mindkét együttes full squaddal áll a meccshez, Djené eltiltott, de ő egyébként sem feltétlenül alapember. Az, de nem pótolhatatlan. Ünal és Mayoral játszik, ez remek, mert bennük van a gól.

A Rayóban is mindenki a pályán lesz, vagy csereként pályára léphet, más kérdés, hogy a tipp szempontjából inkább a kezdő számít. Isi és Trejo játszik, aztán mellettük kik lesznek ott, tényleg szinte lényegtelen, mert ez a Rayo megint csapatként erős. Nem hiszem, hogy nem győzelemre játszanak, mert kis túlzással a bennmaradás szinte biztosított. Nyílván a 40 pontos határhoz kell még 8 egység, de szinte a szezon fele hátra van. Ez a Rayo ott mocorog a csoda küszöbén, és amíg él a remény, ezek a srácok menni fognak előre.

Simán látok gólt félidőig ebben a meccsben, és brutál jók a szorzók, ki kell használni.

Getafe - Rayo Vallecano: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp