Liverpool már tűzijátékot rendezett, de egyelőre csak a pályán kívül. Az idegenben játszó csapatokat egyre gyakrabban zavarják meg valamilyen módon, például szólalt már meg a szálloda tűzjelzője, volt bombariadó, stb.. Most tűzijátékkal szórakoztatták Benzemáékat, így biztos kiesett 1-2 óra az alvásból.

A Real Madrid csapatába visszatértek a sérültek, Benzema és Militao is pályára léphet. A Klub világbajnokság előtt szerzett sérülés a múlté. Összeállhat a Rüdiger-Militao páros a madridi csapat védelmében, Carvajal és Alaba pedig a széleken zárhatja a területeket, amikor a Liverpool támad. Rüdigernek ismerős lesz a terep, ő sok parázs meccset játszott Angliában, de Courtois is. Ancelotti a középpályán is stabil szeretne maradni, de Kroosra nem számíthat. Ceballos lehet a helyettese, de a kezdőben lesz Valverde is, aki a Madrid egyik legjobb formában lévő játékosa. Gólerős, és védekezésben is erős, mert alapvetően labdaszerzőként ismertük meg.

Ahogy Militao felépült erre a találkozóra, úgy felépült van Dijk is. A Newcastle elleni találkozón már játszott, és nem kapott gólt a csapat. Sokkal jobban fest a Liverpool vele, mint nélküle. Klopp csapata nem szerepel jól a bajnokságban, aminek sok összetevője van. Fáradtak a játékosai, a szélső védők nem annyira hatékonyak, kevésbé segítik a támadásokat. Klopp Fabinhóval, Bajcetic-csel és Henderdsonnal erősíti a középpályát, mind olyan játékos, aki védekező felfogású. Alaba Salah-t meg tudja tartani, a Real Madridnál a gyenge pont Carvajal lehet. Gakpo őt képes lefutni, de Valverde azon az oldalon futballozik majd, így ő védekezésben sokat segíthet. Modric, Militao vagy Rüdiger is segít majd neki, tehát Gakpót a Real Madrid nem fogja egy-egyben hagyni Carvajallal. A Real Madrid nem ezt a meccset akarja megnyerni, hanem a párharcot. Taktikai csatát várok kevés góllal.

Liverpool - Real Madrid: Gólok száma - Felett/alatt tipp