Ha kedd, ha szerda, zsákbamacska. Nem megszokott, hogy az ember Serie A-t néz, viszont nekem jó kis esti program lesz. Sikerült benyelni valami nyavaját, mivel alapvetően későn érő típus vagyok, még az is lehet, hogy a covidot is akkor kapom el, amikor már nincs...

De kis bevezető után jöjjenek a miértek:

Miért várok én gólt, gólokat már az első félidőben? Elsősorban azért, mert a Cremonese csapatának nincs veszíteni valója. A tabella alján fix kiesőnek számít, lassan március, és még nem sikerült meccset nyerni.

Ezeknek a csapatoknak, illetve ezen csapatok játékosainak a célja átfogalmazódik. De a csapatok célja is, klub szinten is a tavasz már arról szólhat, hogy a jövő évi keretet kialakítsák. Akiben van némi potenciál és pénz, azt játszatni kell, és pénzt csinálni belőle. Sok a kölcsönjátékos, vannak motiváltabbak, és kevésbé motiváltak, de eleve ezekben a csapatokban leginkább védőnek nehéz lenni. Csapat szintű védekezés nem igazán van, hisz a támadókat leginkább a gólok minősítik. Ezek a színes bőrű srácok szituációs focira amúgy jók, konkrétan arra, hogy kontránál üres területre belőtt labdákra lehet futtatni őket.

A római csapatnál Smalling eltiltott (hazaiaknál Chiriches), mindkét védelemből egy oszlop hiányzik. Az AS Roma csapatának motiváltnak kell lenni, hisz a BL-ért nagy harc folyik, és ahogy látjuk, egy csapat sem tud kiegyensúlyozott lenni, és 4-5 meccset nyerni zsinórban. Ezeket a kötelezőket hozni kell, Abrahaméktől pedig azt várom, hogy nyomás alá helyezik egyből a Cremonai együttest, mert bár bajnokit nem nyert, azért a Coppában villantott két igen komolyat, és az egyik villanásnak épp a Roma volt az elszenvedője.

A Cremonese a legtöbb kapja pontrúgás után, amiben pedig az AS Roma erősnek számít, mondjuk épp az a Smalling nem játszik, aki meg ebben kifejezetten erős. Na sebaj, majd Ibanez bólint egyet.

Cremonese - Roma: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp