Nem szerettem volna rontani a helyzetem ebben a hónapban, senki sem ilyen debütálásról álmodik. Abban bízom, hogy az első gurus hónapom után levonva a tanulságokat sikerül majd javítani márciusban.

Ez a Juventus-Torino, azaz a Derby della Molle, Torinó két élcsapatának a találkozója. A derbiket külön kell kezelni a bajnokságokban, mert a csapatok extrán motiváltak, érzelmi többlete van a városi derbiknek.

Az érződik a Zebrák csapatán, hogy a sokkon sikerült túltennie magát a játékosoknak. A pontlevonás után a Juventus törékeny volt, a motivációját is elveszítette. A Monza elleni vereség után három mérkőzést nyert egymás után a bajnokságban, a Salerno és a Spezia mellett egy másik 'kevésbé kedvelem' riválist, a Fiorentinát is megverte. A Nantes ellen a szerencse is a Juventus mellé állt. Di Maria korai, ám igen nagy gólja után jön a Nantes-piros lap és az értékesített büntető, amivel a továbbjutás is eldőlt

A Juventus újabb győzelmével a 4. Lazióhoz képest 10 pontra csökkentené a különbséget. Maradna még 42 begyűjthető pont, a top4 és a BL-indulás kiharcolása a Serie A-ból sem reménytelen küldetés.

Elhanyagolható a Juventus-nál a sérültek listája, Locatelli eltiltása sem lehet oka a gyengébb játéknak. A Bianconeri most jó szériában van, az pedig a csapatoknál ugyan olyan fontos, mint a sportfogadásnál. Vlahovic gólerős játékos, di Mariának a világbajnoki siker adott egy újabb lökést. Kean is tud segíteni csereként, és a lendület is adott. Ha ezt a derbit hazai pályán megnyeri, hétvégén a Roma elleni találkozón már ez közvetlen riválistól vehetne el 3 pontot.

A Juventus otthon 2.08 gólt átlagol, idegenben csak 1.00-át. Ezért tartom jó tippnek 2.20-ért a hazai együttes 1,5-nél több gólját.

Juventus - Torino: Juventus által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp