Kelet Klászikó, vagy annak valami kínai változata lehet a Kisvárda-Loki, de a Szpari jelenleg azzal van elfoglalva, hogy új stadiont épít magának az NBIII-ra :D Tirpákok és Hurkások, vagy valami hasonló.

A Kisvárda eléggé maga alatt van, és lehet itt politizálni meg nem, de azért ennek a csapatnak most a politikától függetlenül volt egy erőteljes, egyenes ívű emelkedése felfelé, egészen sokáig, évekig mindig volt feljebb, nemzetközi kupaindulás kiharcolása, viszont az is fix, hogy most érezni egy törést. Hogy ez rövid távú, vagy maradandó, fogalmam sincs. A háttér nem ismert, én a szememnek hiszek, és annak, amit a pályán látok. Az meg konkrétan nem sok. Kupa kiesés, aztán zakó otthon a Kecsó ellen, de olyan zakó, ahol a Várdának megint nagyon kevés értékelhető momentuma volt támadásban.

Volt itt szó vírusfertőzésről, amiben egyébként lehet valami, mert itt Szabolcsban nincs ember, aki ne kapott volna el valami fertőzést az előző napokban, hetekben. De nekem igazából a játék az, ami nem tetszik, és valahogy most olyan karakter nélküli esetleges a játék. Várda64 fórumtársunk emelte ki valahol, milyen rég lőtt akciógólt a Kisvárda, miközben ez a csapat korábban annyira szép és attraktív focit játszott, hogy tényleg öröm volt nézni. Ennek most nyoma sincs.

A DVSC sem egy világverő csapat, de valahogy mégis érezni rajta a küzdést, Dzsudzsák, Varga, Bódi... -az öregek tolják a Loki szekerét, Blagojevic összekapta a Debrecent, karaktert adott neki, és ha nem is csilli-villi a játék, érezni a Lokin azt, hogy akar. A Kisvárdán valahogy nem érzem, szóval én nem tudom elképzelni, hogy elkapja a Lokit a Várda. Sok a Várda játékában a hiba, kapusposzton is akadnak gondok, előrejátékban meg szintén a sok-sok hiba a jellemző, nagyon pontatlan passzok, nincs konstruktív támadás, ezért igen, hiányoznak az akcióból lőtt gólok, a Loki meg most van annyira fegyelmezett, hogy a pontrúgásokat hatástalanítsa.

Kisvarda - DVSC Debreceni: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp