A Foci visszatért Paksra, és az utolsó két találkozón már jöttek az eredmények is. A Bognár-éra, azaz az újabb Bognár-éra első meccsén a Mezőkövesd ellen még érezni lehetett a Paks csapatán, hogy a váltás nem megy flottul. Aztán a Puskás elleni győzelem igencsak jót tett a csapatnak, és bár a Pukás meg a ZTE elleni bajnokik között ott volt a MK-vereség a Vasas ellen, azért a két megnyert bajnoki, a 4-1-es és a 3-1-es siker ezért jól nézett ki.

A játék is jól nézett ki, a ZTE-t a levegőben szedték szét, volt kraft a Paks focijában. A széleken remekül bontották a zalai védelmet, jöttek a badások, és jöttek a gólok. Igazából ha azt nézzük, hogy 10 és 8 lövés volt a meccsen, az nem sok. Viszont ezek közül sok talált kaput, minőségi fejesek voltak, Varga, Hahn, Ádám, böde, én nem tudom mi van Pakson, talán az atomok teszik, de ott mindig van csatár, aki képes ipari menyiségben termelni. Most meg több is, más típus, más felépítés, de minden működik.

A Vidi legutóbb végre meccset nyert, ami nagy szó Fehérváron. A csapat játékára talán azt a szót tudnám használni, amit itt falun a disznónak adunk. Azt az m-betűs szót, ami m-mel kezdődik, és oslékkal végződik. Totális leépülés, mióta újra rajtolt a bajnokság, a Vidi mindig kapott gólt, de inkább gólokat. Negóval, Fityóval, válogatott játékosokkal áll fel a Vidi, mégis ünnepnap, amikor nem kap gólt, meg amikor meccset nyer. Ott azért komoly a válság, mert itt edzők jöttek-mentek, volt mindenféle habitus, de semmi sem akart működni.

Ez a Paks nem igazán fél a Viditől, de miért is félne. Bognár filozófiáját ismerjük, nem az a döntetlenre játszó fajta. És milyen igaza van! A Paks focijában benne van, hogy lő 4-5 gólt, meg az is, hogy kap. Aztán vannak meccsek, amikor elöl-hátul jönnek a gólok.

Az igazság az, hogy a PSE meccseit nem szabad túlgondolni, gólokra kell fogadni, és ez hosszú távon is jövedelmező.

A Paks nyílt focit játszik, legyen akármilyen lütyő csapat a Vidi, azért itt most lehet keresni valója, mert a hazaiak szeretnek kockáztatni. Simán reális, hogy az első félidőben mindkét csapat villan.

Paksi SE - MOL Fehérvár: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp