A Premier Development League North csoportjában szerepel a két együttes, ahol mindketten a második helyért küzdenek, ami továbbjutást érne majd a playoff körbe. Ez a csoport a kettő közül a kiélezettebb, az első helyet már biztosan elviszi a Sheffield Utd, annyira kiemelkednek a csoportból, de hogy ki lesz a második, azt nehéz megmondani. Jelenleg a Hull City áll a második helyen, azonban jelentős különbségek vannak a csapatok mérkőzéseinek száma között, így tényleg benne van, hogy akár még a Peterborough is odaérjen a hátralévő pár fordulóban.

A Peterborough a hatodik helyen áll a csoportjában 6-5-7-es mérleggel és 37-35-ös gólaránnyal. Az összesített tabellán húsz együttesből a tizennegyedik helyen vannak, ami a kevés mérkőzésüknek köszönhető, ugyanis 2-3-4 mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint sok előttük álló klub. Nagyon sok gól van a csapat mérkőzésein, a gólátlaguk 3.92 idén, többször játszottak már olyan mérkőzést, amikor 5 vagy annál több gól volt a mérkőzésükön. Szerencsére a védelmük is olyan, hogy bármelyik mérkőzésen képesek gólt, gólokat kapni, így egy jó kis adok-kapok is kialakulhat a mérkőzésen.

A Hull City a második, 9-3-9-el és 44-35-ös gólaránnyal. Gólarányuk 3.89, ami azért érdekes, mert már négy alkalommal is játszottak 1-0-át ebben a szezonban, abból háromszor a bajnokságban. Mivel az előző fordulóban pont annyira végeztek a Sheffield United ellen, így nagyon kevés az esélye annak, hogy a mai mérkőzés is hasonló eredménnyel érjen véget.

Októberben találkoztak egymással, akkor 4-1-re nyert a Hull, azt megelőzően pedig 4-3 lett a vége a Hullnak, még 2021-ben.

Sok gólt várok a mérkőzésen, a tippem az, hogy lesz legalább 4 gól.

Peterborough United U21 - Hull City U21: Gólok száma - Felett/alatt tipp