A Bristol Rovers mérkőzésein van az egyik legtöbb gól a bajnokságban, kereken 3-as átlagot produkáltak eddig, míg a vendég együttes eddig lejátszott 35 bajnoki mérkőzésén 33 alkalommal volt legalább 1 gól az első félidőben. Ilyen előjellel remélhetőleg nem lesz egy gólszegény mérkőzés, továbbmegyek gólszegény első játékrész.

Az előző két egymás elleni mérkőzésükön is az első játékrészben estek nagyrészt a gólok (2 illetve 4), nem óvatoskodnak a csapatok, ha arról van szó. Ahhoz képest egyébként, hogy hány alkalommal volt gól a Wycombe mérkőzésein, mostanában már sokkal kevesebbszer van legalább 2 az adott félidőben. A legutóbbi Burton elleni mérkőzésükön volt, de az azt megelőző hét fordulóban nem, azt remélem, hogy maguk mögött tudják ezt a negatív időszakot és belehajszolják egymást a csapatok egy jó kis adok-kapok félidőbe.

A Bristol a középmezőnyben, egészen pontosan a 13.helyen áll, inkább hátrafelé kell figyeljen a csapat, mint előre. A formájuk nem annyira rossz, de ez már nem mondható el a védelmükről, nagyon sok gólt kapnak (56). Mázli, hogy szereznek is (50), gyakorlatilag majdnem ugyanannyit, mint a playoffra hajtó klubok, így a mai ellenfelük is. Hazai pályán botrányosan gyengén teljesítenek, nagyon régen, a legutóbbi öt hazai mérkőzésükön csak 1 gólt szereztek. Kiesési gondjaik nem lesznek, de lassan ki kell szolgálják a közönséget, mert az ő türelmük is véges.

A Wycombe a hetedik helyen áll, hat ponttal elmaradva a playoff helyen álló Boltontól, ami jó hír, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a rivális. A vendégek legutóbb kikaptak a kiesés ellen menekülő Burtontól, így mindenképpen javítaniuk kell, ha szeretnének még feljutásról álmodozni, ehhez pedig kell a gól, gólok.

Jó első félidőt várok, helyzetekkel, és ha a csapatok is úgy akarják gólokkal. Egy gólt mindenképp várok a vendégek idei statja alapján, de én azt gondolom, hogy lesz itt akár kettő is.

Bristol Rovers - Wycombe Wanderers: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp