A két BL-meccs mellett rendeznek két PL-meccset is, amelyek tippelés szempontjából egész jónak tűnnek. Ezen a S'oton-Brentford találkozón is egy duplázót néztem ki, és tény, jobb lenne az 1X, picit stabilabb, de ugyanannyi profithoz dupla annyit kéne befektetni, szóval emiatt inkább a DNB-s opció.

Ugye volt pár hete a H2H meccsük, amelyet én nem láttam, de a stat alapján egy totál kiegyenlített találkozó volt. Szinte mindenben azonos számokat hoztak, lövések, kaput találó lövések, labdabirtoklás, ám a gólok számában a Brentford 3-0 arányban nyert.

Ott kijött a lépés, de mi a garancia, hogy ki fog ma is? Semmi!

A motiváció terén elméletileg a hazai csapatnak kellene magasabb szinte mozogni. Ahogy én látom, ezzel nincs is probléma. Sellés-szel azért egész jól funkcionál a csapat, és ott volt a Chelsea elleni siker, a Leicester elleni siker, és a legutóbbi Man. United elleni döntetlen, ahol Casemiro segítsége (piros lapja) azért jól jött a pontszerzéshez. De ha a tényeket nézzük, hogy például az említett három találkozón nem kapott gólt a csapat, az beszédes.

A Brentford nincs pontkényszerben. Ezek a 'kis' csapatok, amelyek a szezon ezen tájékán ilyen magasságokban vannak, el szoktak fogyni. Egyszer csak megtörik valami, és úgymond a helyükre kerülnek. Valami hasonlót várok a Brentfordtól is. Pár nap múlva 18-án otthon játszanak a Leicesterrel, el tudom képzelni, hogy ott, inkább ott fognak, vagy akarnak nagyot játszani. Legutóbb az Everton ellen is 1-0-ra kikapott a Brentford, ez is hasonló meccsnek tűnik. Mióta Sellés irányít a Szenteknél, 4 PL-meccsből egyet veszített a csapat. Ugyanakkor a Brentford meg ezen időszakban csak egyet nyert, szóval a nagyobb motiváció a hazai oldalon van, a jobb forma is, és úgy vélem, a Brentford nagyjából egy hazai sikerre van a fix bennmaradástól, azt meg úgyis összehozza valamikor. Tény, ez nem az a tipp, amire egy vagyont teszünk, de szerintem apró value, így közepes téttel simán megküldhető opció.

Southampton - Brentford: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp