Sokkal szorosabb mérkőzést várok, mint amit a szorzók sugallnak. Eszerint ugyanis sokkal esélyesebb a hazai csapat, a 2.00-es szorzó lement 1.80 körülire. Persze ha csak a formatáblát nézzük, akkor érthető ez az esély, de én mindig is alulértékeltnek érzem a Rókákat.

Többször is leírtam, hogy a Rókáknak egy nagy problémája van, az pedig a védelem. A 46 kapott góljuk a harmadik legrosszabb a ligában. Ennek okaként Wout Faest jelöltem meg, mert a csávó egyszerűen inkompetens. Egyetlen nagy szerencséje Brendan Rodgersnek, hogy Faes eltiltását tölti a Chelsea elleni kiállítása miatt.

Vajon erősödik-e annyira a védelem, hogy megállítsák Ivan Toney-t? Biztos, hogy nem. Ezt ellensúlyozni csak egy olyan támadójátékkal lehet, ami viszont szerintem sokkal erősebb, mint egy 16. helyezettől elvárható. Nagy kedvenc James Maddison, aki a sérülése után néhány meccsig nagyon jól játszott, aztán enyhe visszaesés volt látható a játékában, látszik, hogy az erőnléte nem bírja még ezt a tempót. De ha visszanyeri a teljes erejét, akkor szétszedi a védelmeket ez a csávó.

Én erről a meccsről azt gondolom, hogy itt nincs értelme már taktikázni. A Brentford simán bennmarad a Premier League-ben, nem kell a pontokért kepeszteni, de még nem látom bennük az erőt egy nemzetközi szerepléshez. A Leicester viszont menni fog előre a három pontért, mivel nagyon meleg az a pite, és nem érdemelnék meg a kiesést.

Szóval megint csak a szokásos mellett tettem le a voksomat: gólok az első félidőben. Faes helyén Amartey fog játszani középen, ez megint csak egy gyenge láncszem lesz a védekezésben, szóval simán ott lesz Toney egy gólja is.

Brentford - Leicester City: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp