Csak kapkodja az ember a fejét olyan rangadó cunami zúdul ránk ezen a gyönyörű napsütéses tavaszi vasárnapon és akkor még nem is beszéltünk az OTP Bank Ligáról. Nos, megnyugtatok mindenkit most sem fogunk róla beszélni, sokkal inkább egy európai Top bajnokság, a Bundesliga egyik kiemelt mérkőzésével, a Bayer Leverkusen - Bayern München találkozójával fogok foglalkozni, azon belül is a gólokkal. Elöljáróban szögezzük le, egyik csapat sem a kedvencem, tehát nem dőlnék a kardomba ha a gyógyszergyáriak szétütnék ma a bajorokat, viszont ugyanez igaz fordítva is. De legyünk őszinték az nem egy szokványos dolog Németországban, főleg így a 25. forduló környékén, hogy az ember rápillant a liga táblázatára és minő csoda a Borussia Dortmund áll az élen pontelőnnyel a Bayern előtt. Na ezt nem nyelik be Münchenben és abban biztos vagyok, hogy a válogatott meccsek miatti szünet előtt ezt rendezni szeretnék.

Nem csak a nagyobb játékerő, hanem a helyzeti előny is a vendégek oldalán van, hisz míg Ők már régen letudták az ügyeletes nemzetközi kupakötelezettségüket, addig a hazaiaknak a héten még "pöcsölniük" kellett valami Ferencváros nevezetű csapattal. Utazni is kellett hozzájuk, meg is kellett Őket verni, mert miért ne, azután a visszaút, szóval ezek mind mind olyan tényezők, amik úgy egyébként sem hiányoznak egy csapatnak a Bayern elleni rangadó előtt. Ehhez jön még az amúgy sem rövid sérült-lista növekedése Xabi Alonso csapatának számára és mindjárt ott tartunk, hogy a Leverkusen már csak a tisztes vereségben reménykedhet.

Na ezt nem fogják hagyni a vendégek. Eric Maxim Choupo-Moting személyében náluk is van egy komoly hiányzó, de Nagelsmann csapatánál azért van olyan hosszú és minőségi a kispad, hogy az Ő hiányát ne érezzék meg. Egyébként is jó formában vannak a bajorok és ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor látnunk kell, hogy inkább Ők bohóckodták el a bajnokságot mostanáig. Ha csipetnyit is komolyan állnak bele bármelyik ütközetükbe, legyalulják az ellenfelüket.

Egymás ellen rendre gólzáporos mérkőzéseket vívnak a felek, tehát valószínűsítem hogy ma sem fogunk unatkozni, ha ezt a találkozót választjuk megnézésre.

Bayer Leverkusen - Bayern München: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp