Már a Ferencváros-Leverkusen Európa Liga visszavágó meccs közben megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy valamilyen módon megoverezem ezt a meccset. Meg is teszem, méghozzá több formában, ide a guruba pedig egy általános 3,5 overt hozok.

Nem akarom cifrázni, én gólokat várok. Szombaton a BVB megelőzte a bajor együttest, tényleg nem volt sokáig kérdéses a sárga-feketék győzelme. Viszont úgy vélem, a Bayern azért a válogatott break előtt még szeretné magát vissza pozícionálni az első helyre.

Vissza is fogja, és nem zárom ki, hogy megint gálázik egyet, mint tette a BVB, vagy tette a Bayern az FCA ellen múlt héten.

A Leverkusennek ott volt a Fradi elleni meccse, és nem is feltétlenül a mérkőzés, hanem az utazás, ottalvás miatt nem feltétlenül foglalkoztak annyit ezzel a bajnokival, mint foglalkozott a Bayern, amely a PSG kiejtése után csak azon izgult, hogy ne a City vagy a Real... Erre megkapta a City-t, majd ha netán továbbmegy, vélhetően jön a Real...

Viszont szabad hete volt a bajoroknak, akik megfáztak korábban meggyógyultak, frissebb lesz a bajor csapat. Én nem tudom, ez a Leverkusen nekem papírkutyának tűnt, ez a szedett-vetett, tartalékos, egyébként full formán kívüli FTC is lőhetett volna gólokat, főleg a visszavágón.

A Fradit meg nem hasonlítsuk össze a Bayernnel, mert sok értelme nincs. Chupo-Moting nincs, de van már szinte 100%-os állapotban Mané. A bajor együttes majd hozza a szokásos, kiszámíthatatlan, sok mozgásos játékát elöl, mindenki feltűnik mindenhol, a szélsők többször váltanak, megkeverve a védőket, Kimmich és Scoretzka távolról idegesítheti Hradecky-t. A Bayern intelligens focija nálam simán önmagában három gól, ugyanakkor az is fix, hogy a Leverkusen azért koncentráció és talán akarat terén is többet tesz majd a meccsbe, mint az FTC ellen. AZ nem kérdés, hogy vannak gyors játékosaik, egy-két ellencsapás simán végigmehet, és azért csak kihagyott a Bayern koncentrációja az FCA ellen is, hisz az Augsburg is lőtt hármat. Nálam ez a találkozó 1-3-ról indul.

Bayer Leverkusen - Bayern München: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp