Összejött a csúcsöntő Indian Wells-ben, hiszen Carlos Alcaraz és Daniil Medvedev játsszák a döntőt ma éjszaka. Talán a két legjobb formában lévő játékos találkozik itt ma este, tehát abszolút megérdemelten jutottak fináléba a srácok!

Az elődöntőben mindketten meggyőző, két szettes győzelemmel "melegítettek", a spanyol titán az olasz Sinner ellen volt egészen meggyőző, az orosz pedig a hazai terepen teniszező Tiafoe ellen tudott picit nyögvenyelősebben, de két szettben nyerni.

Alapvetően mindkettejük útja viszonylag sima volt, kivéve Medve Zverev elleni meccsét, ahol egy nagyon szoros meccset tudott végül megnyerni az orosz. Mindketten remek sorozatban vannak, Alcaraz legutóbbi 14 meccséből 13-at megnyert, Medvedev pedig 19 egymást követő sikerből érkezik... Ez azért durva, mert picivel több, mint egy hónap alatt játszotta le ezt a 19 meccset... különböző tornákon, különböző kontinenseken, különböző időzónákban... fizikailag is emberfeletti ez a sorozat... És el is érkeztünk a tipp egyik alappilléréhez, hiszen ezt a terhelést azért nem lehet nyom nélkül bírni... Véleményem szerint sokkal frissebb lesz Alcaraz, fizikailag és mentálisan is... A másik alappillér pedig a pálya... Medvedev ezen a tornán már rengetegszer kihangsúlyozta, hogy nagyon nem nyerte el a tetszését ez a borítás... legnagyobb problémája pedig az vele, hogy lassú... sokkal lassabb a kemény borítások többségénél.... Ez pedig egyértelműen Alcaraz malmára hajthatja a vizet.

Számomra Medvedev játéka nagyon szimpatikus, és bízom benne, hogy még lesz ideje amit világelsőként tölthet majd el, de a körülményeket figyelembe véve azt hiszem, hogy ez a mai meccs Alcaraz-nak áll!

Alcaraz, Carlos - Medvedev, Daniil: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp