A listavezető Kocaelispor fogadja a sereghajtó Pazarspor csapatát a török harmadosztálynak számító TFF 2.Liga Kirmizi csoportjában. Ahogyan a szorzók is mutatják, ez egy nagyon sima mérkőzésnek tűnik, nagy kérdés, hogy a játék képe is ezt mutatja-e majd.

A TFF Liga két csoportból áll, és a szezon végén egy igen kacifántos playoff selejtezőt játszanak a csapatok. A két első helyezett együttes feljut, míg a két liga második-ötödik helyezett együttese playoff körben vesz részt. A hazai együttes áll az élen, jelenleg két pontos előnyük van, hazai pályán eddig 10-2-1-es mérlegük van, 31 rúgott és 12 kapott góljuk. Nagyon gólerős az együttes, messze a legtöbb gólt ők szerezték, azonban az élmezőny tagjai közül ők kapták a legtöbb gólt is. Ha ennyi gólt kapnak, kellenek is a rúgott gólok ahhoz, hogy mérkőzést nyerjenek, így talán ma is lejöhet ez a forgatókönyv.

A Kocaelispor egy vereséggel a háta mögött érkezik a mai mérkőzésre, így égetően szüksége van a 3 pont megszerzésére, ha egyenes ágon szeretnének majd feljutni. Ennél könnyebb mérkőzésük nem biztos, hogy lesz mostanában, éppen ezért nagyon meg kell nyomják ezt a mérkőzést, minél több gólt szerezve. Az együttes az egyik riválistól kapott ki az előző fordulóban, így magukra húzták valamennyire a csapatot, ráadásul ebben a fordulóban minden feljutásra pályázó együttes győzelmet aratott.

A Pazarspor szinte reménytelen helyzetben van, nagy kérdés azonban, hogy hogyan alakul majd azon csapatok sorsa, akik visszaléptek a bajnokságtól. Ugyan 0-3-as gólaránnyal a három pontokat az ellenfelek kapják, csak az a kérdés, hogy osztályváltásra kényszerülnek-e a szezon végén a csapatok, bár vélhetően igen.

12 pontot szereztek eddig, a csapat formája botrányosan gyenge, a legutóbbi tizenkét mérkőzésükön maximum döntetlen jött össze nekik. Kiemelkedően sok gólt nem kapnak, így nem lehet azt mondani, hogy a gyenge védelmük miatt állnak annyira rosszul, a legnagyobb vereségük egy 0-4 volt.

Októberben játszottak egymással legutóbb, akkor idegenben nyert a feljutásra pályázó együttes, az a találkozó 3-1-es végeredménnyel ért véget. Ma is valami hasonlót érzek, szerintem szerez a hazai együttes legalább 3 gólt a mérkőzésen.

Kocaelispor - Pazarspor: Kocaelispor által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp