A hazai együttesre igen kemény bajnoki hajrá vár, a Dorking a kiesés elkerüléséért küzd ebben a bajnoki szezonban. Van egy valami, amiben viszont kiemelkedik a klub, az pedig az első félidő 0.5 gól feletti mérkőzések száma, a találkozóik 97%-án van legalább egy találat.

A Dorking harminchét mérkőzést játszott ebben a szezonban, ezekből pedig harminchat végződött úgy, hogy volt legalább egy gól az első félidőben, de nagyon sok overes mutatóban is a csapat áll az élen. Ehhez persze kell az is, hogy egy botrány a csapat védekezése, olyannyira, hogy a legtöbb gólt kapták a bajnokságban, többet, mint az utolsó helyezett.

A hazaiak a huszonnégy csapatos League One-ban szerepelnek, ott jelenleg a 20.helyen állnak, három ponttal állnak a kiesőzóna felett. Pechjükre a mögöttük álló Gateshead két mérkőzéssel kevesebbet játszott, így akár még be is előzhetik őket, a sorsolásuk mondjuk nem a legkönnyebb, illetve játszanak még egymás ellen is, ezek menthetik meg a Dorking szezonját.

A hazai együttes szerencsére sokat is rúg, nem csak kap, így van egy jó alap a tipp szempontjából. 52-83-as gólarányuk van, hazai pályán pedig egész jók, 30-36-al állnak, illetve egész szépen gyűjtögetik a pontjaikat, konkrétan a háromnegyedét ott szerezték.

A Maidenhead a bajnokságban a középmezőnyben áll, se a feljutásról nem kell álmodozzanak, se a kieséssel kapcsolatban nem kell álmatlan éjszakáik legyenek. A Maidenhead mérkőzésein nincs azért olyan sok gól, valamivel gyengébbek idegenben, mint hazai pályán, így van esélye a hazaiaknak meglepni a vendégeket, ami szerintem akár össze is jöhet.

Ősszel 1-1-re végeztek egymással, akkor már a 2.percben vezetést szerzett a Dorking, amit majd egy órán keresztül meg is tudott őrizni.

A Dorking mérkőzéseire inkább az egy gólos félidő a jellemző, de egy olyan csapat mérkőzésén, ahol ennyi gól van, úgy gondolom, hogy akár még le is jöhet a tipp. 1-1 vagy 2-0 a tippem, korai gólban reménykedem.

Dorking Wanderers FC - Maidenhead United: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp