Vagy igen, vagy nem...-nagyjából nálam tényleg eléggé 50/50-es, szerez-e gólt a bolgár csapat, vagy nem szerez. Ami biztos, hogy az észtek elleni találkozón azért nem feltétlenül győzött meg a csapat, a válogatott arról, hogy le lesz nullázva Bulgária. Dibusz azért volt tesztelve, és tény, hogy nem lehet a két találkozót összehasonlítani, de az, hogy Szalai mennyire vakon volt, engem aggaszt. Ő azért igencsak stabil volt korábban, Orbánnal masszív kis megbízható duót alkottak, de az a dekoncentrált állapot engem aggaszt.

Mivel nem sztárcsapat ellen játszunk, megint kérdéses, melyik arcát mutatja felénk a csapat. Mert ha valami sztár gárdával találkoznánk, de ezeket a középszerű csapatokat nem igazán tudjuk kezelni, nem tudunk ellenük kontrázni. Felállt fal ellen nem vagyunk jók, vagy nem mindig, és Bulgária annyira nem lehet rossz, hogy 1-2 komolyabb, góllal kecsegtető lövése ziccere nem fog adódni félidőnként. Mert ugye nekünk azért csak kockáztatni kéne valamit a győzelem érdekében.

Azért mégsem Liechtenstein az ellenfél vagy San Marino, ezeknél a bolgároknál is van jó bajnokságban játszó légiós, és a bolgár bajnokság sem annyira gyenge.

Meg amikor ilyen szorzókat látok szerintem 50/50-es opcióra, ami ugye a bukiknál általában 1.85-tel szokás kínálatba tenni, és látom, hogy 2.00 feletti szorzó, mind arra gondolok, hogy ez hosszú távon jó kell legyen.

Attól sem tudok elvonatkoztatni, hogy ha bejön a tipp, a profitnak örülök, ha meg nem jön be, akkor vélhetően a győzelemnek örülök, mert egyet azért mi csak bekotrácsolunk valahogy. Lényeg a lényeg, szerintem value a 2.00 feletti szorzó, kíváncsi leszek, jól gondlom-e, és elérik-e majd az 1.00-ás xG-t a bolgárok.

Magyarország - Bulgária: Bulgária által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp