Pocsék formában lévő Nottinghamhez látogat a Manchester United, azonban a vendégeknek óvatosnak kell lenniük, ugyanis ők is zavarbaejtően rosszul fociznak mostanság.

Eszméletlenül sok játékossal erősítettek a hazaiak, de úgy tűnik hiába: őket tartják az egyik legesélyesebb kiesőnek a fogadóirodák, rá is szolgáltak erre Lingardék, mostanában csodaszámba megy az is, ha pontot szerez a csapat. Győzelemről már a legvérmesebb hazai szurkolók sem álmodoznak, főleg nem a United ellen, legutóbb 10 meccsel ezelőtt sikerült verniük a Leedset (ott is csak szerencsével, gyatrább teljesítményt mutatva). Hiába igazolták le a világklasszis Navast a kapuba, úgy tűnik a costa ricai hálóőr sem tud csodát művelni, ha a védelem ennyire gyenge. Egyetlen esélyük csak az lehet, hogy kihasználják azt, hogy a manchesteriek sérültlistája is elég hosszú.

A Vörös Ördögök saját küllőjükbe dugtak gallyat, nem igazán lehet megmagyarázni az összeomlást a hétközi Sevilla elleni Európa Liga meccsükön, ráadásul elvesztették Varanet és Martinez is, így minden bizonnyal a United szurkolók nagy kedvence, Maguire is szerepet kaphat ma. Ten Hag hatalmas szerencséje, hogy a PL egyik leggyengébb csapatával játszhatnak a 2 spanyolok elleni találkozó között, így még a rotálás is beleférhet. Rashford és Garnacho továbbra sem bevethetőek, de a támadószekcióból így is ütőképes gépezetet alkothat ma a holland mester. Még az is lehet, hogy Weghorst nagy napja lesz a mai.. de persze valószínűbb, hogy Antony és Bruno brillírozhatnak egy olyan ellenfél ellen, akikkel szemben végre lubickolhatnak.

Kínlódós, nehézkes meccsre számítok, de a végén a Manchester United fog örülni.

Tipp: 0-2.

Nottingham Forest - Manchester United: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp