Top 10-es összecsapás a prágai European Tour fordulón vasárnap délután, ahol 50-50-re lőtték be az oddsokat, nekem viszont van egy ötletem ki fog nyerni.

Folyamatosan javuló teljesítményt, egyre stabilabb játékot és olykor zseniális játékokat rak le az asztalra Noppert, aki ezzel az elmúlt időszakkal bekerült a ranglista 10 legjobb játékosa közé is. Tegnapi napon egészen jó játékot és 100+os átlagot hozott de Sousa ellen is a holland, a kiszállók szinte mindig stabilan jönnek neki, most is 50%-on fejezte be a legeket, minden adott egy jó szerepléshez.

Az ellenfél a kétszeres világbajnok Wright, aki idén erőteljesen csak keresi önmagát. Gyakorlatilag egy életre elég nyilat kipróbált már ebben az elmúlt 5 hónapban, van hogy meccs közben is cserélgeti a szetteket, de elég ritka amikor két egymást követő meccsen ugyanazzal dobna. Nálam ez ismét a bizonytalanság jele, bár tisztán emlékszek, hogy első világbajnoki címe előtt ugyanez volt a helyzet, mégis behúzta a tornát... Tegnap is 90 környéki játékkal, 3-5-ről felállva küszködte magát túl Dolanen, ez a teljesítmény és forma ma biztosan nem lesz elég. Ha emel a játékán, nyilván bármikor dobhat egy 110-et, de nem nagyon látom ezt most jönni.

Tavaly májusban két egymást követő European Tour fordulón is találkoztak, 1-1-re hozták azt a két meccset, azóta nem játszottak egymással. Noppert bőven képes egy olyan stabil játékot hozni amivel megfoghatja Wrightot, aki eléggé keresi a játékát manapság és nem gondolom, hogy a mai napon akadna be neki a sikeres megoldás.

Noppert, Danny - Wright, Peter: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp