Azt mondom Ó máj gád... Lalallalaa, nézem itt zsinórban az irodákat, 26.00-os, 34.00-es, 42-00 és most itt az unin 46-os odds a magyar siker, ami persze irreális, és szólna akkorát, mint az állat, de úgy vélem, az én általam választott piacon lehet nyerni.

Papíron az 1.70 jó, mert a svédek elég stabilak. Játszottak a német-osztrák-finn trióval és csak egy gólt kaptak. A három találkozóból kettő shot out volt, nem gyenge. Viszont én úgy vélem, a németek elleni első meccs nagyon fontos volt a jó rajt miatt, az osztrák csapatnak meg igazából rengeteg a helyzete, csak kevés a gólja, tegnap is képesek voltak elqrni a legnagyobb ziccereket is. A finn csapat szerintem túl van értékelve, minden meccsük láttam, egyszer sem győztek meg. Meg ugye fix, hogy a háromkoronások azt a svéd-finn találkozót is nagyon komolyan vették. Nyilatkozhatnak némethék akármit, el nem tudom képzelni, hogy ránk annyit készültek, mint más ellenfélre. Nem is lesz olyan a koncentráció, tehát papíron mi gyengébbek vagyunk mindenkinél a csoportban, de pont ezért ránk nem is annyira készülnek.

Párhuzamot hoznék a finn-francia tegnapi találkozóval, ahol a franciák kb akkora underdogok voltak, ehhez képest gólt vertek az első percben, és minden harmadban volt góljuk, egyik harmadban sem voltak annyira alárendelve ellenfelüknek. Végig éles meccset toltak, csak egy üres kapus dugó miatt lett közte 2 a végére.

Mi a svédek és majd a finnek ellen esélytelenek nyugalmával indulunk, és ahogy gólt ütöttünk USA ellen, ahogy a felk. meccsen gólokat ütöttünk Kanada ellen, betaláltunk a dánok, a franciák ellen, egy gólra megint simán jók leszünk. Egyrészt ez a magyar csapat nem olyan rossz, mint ahogy gondolják sokan. Simán ott vagyunk a gallok, osztrákok szintjén, itt nüanszok döntenek, ki esik ki.

Nekünk itt nincs veszíteni valónk, így épp ezért tökös hokit várok, és nem lennék meglepve, ha szorosabb lenne ez a meccs, mint sokan várják. Nagyon nagy önkontroll kell, hogy ne az 1.0 AH overt húzzam a magyar csapatra. Egyébként a nyitó odds itt a legjobb, 1.70-ért szerintem ajándék. L

Magyarország - Svédország: Összes gól: Magyarország - rendes játékidõ - Felett/alatt tipp