A bajnokság kezdetekor mindenki reálisan várta, hogy a bajnoki címért való versenyben a MOL Fehérvár lesz a legnagyobb ellenlábas, már egyszerűen a költség vetésből és a játékkeretből kiindulva.

Mindez alaposan megdőlt és a "Vidi" olyan gyatra produkciót tett le az asztalra, amit még talán a 96' körüli Parmalat FC (jogelőd) mutatott az akkor 18 csapatos bajnokságban az akkor osztályozót ért, (akkor még olyan is volt). Michael Borisnál is szenvedett a csapat, Husztinál pedig minden fejre állt (volt Fradistaként oda menni is öngól volt). Juhász Rolandék pedig bele nyúltak a zavarosba és kihúztak egy svéd-lengyel edzőt, amire majdnem ráfáztak, az első Honvéd elleni kulcs meccset leszámítva sokáig egy győzelem sem sikerült Bartosz Grzelakéknak, ami a múlt héten a ZTE 3-0 -ás sikerével szakadt meg ezzel és a Honvéd töketlenkedésével sikerült az utolsó fordulóra helyzeti előnyt kovácsolni, a Fáy utcában a liga utolsó és kieső vasas ellen lehet bebiztosítani a bent maradást egy diadallal. Mivel így alakult a legutóbbi forduló úgy érzem ezek után nem szalajtják el a lehetőséget, a "ziccert lecsapni".

A Vasas motiválatlan, a háttérben minden érdek a MOL Fehérvár bent maradását "súgja", ha ez mégsem sikerülne, akkor pedig az egész ország a Fejér megyeieken fog röhögni, kezdve az összes kilencedik kerületi szurkolóval.

Nem azt mondom, hogy le vannak osztva előre a lapok, de a motiváció és a helyzeti előny adta plusz a célegyenesbe és azzal együtt a célba érést hozza majd az utolsó körre akár teljesen széteső angyalföldiekkel szemben.

Vasas - MOL Fehérvár: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp