Ugyan a tabella nem mutatja, de a két csapat között óriási különbség van a hazai együttes javára, a szorzók egyáltalán nem túlzók. Legutóbb áprilisban találkozott egymással a két csapat, akkor idegenben mészárlást tartott az Albirex csapata.

A csapat a japán Albirex szatellit csapata, ezért nem indulhatnak nemzetközi kupákban. Ami egyébként igazán nagy kár, mert jogosultak lennének rá idén is.

Az együttes japán és szingapúri játékosokból áll, ha jól tudom nincs is más nemzetiségű a csapatban. Együttesen belül nagyon durva magatartási kódexet alkalmaznak, ami úgy fest, hogy hatásos, mert a csapat ahhoz képest, hogy húsz éves, már ötszörös bajnoknak mondhatja magát, illetve egyszer volt második. Jelenleg ők a címvédők, meg is látszik egyébként a teljesítményen, a második helyen állnak, a legtöbb gólt rúgták eddig és a legkevesebbet kapták (32-6).

A legutóbbi fordulóban kikapott a csapat a Lion City Sailors csapatától, ami azért is érdekes, mert a félidőben még 2-0-ra vezettek. Az együttes egyébként brutális formában van, kétszer rúgtak eddig a szezonban hatot, egyszer pedig ötöt, ráadásul a negyedik és ötödik helyezett csapat is az elszenvedő felek között volt. Ha kijön nekik a lépés, akkor nem kímélnek senkit, megpróbálnak minél több gólt rúgni.

A Balestier Khalsa nemrég csúnya, 6-1-es vereséget szenvedett a címvédőtől, most pedig vereség után érkezik az Albirex, így igencsak fel lehet paprikázva a csapat. Érdekesség, hogy az előző vereséget két 6-1-es győzelemmel feledtették, a vendégek idei teljesítményét látva pedig nem lepne meg, ha megint nem lenne közük a mérkőzéshez (kupában a Tampines 8-1-re verte őket).

A vendégek kapták eddig a legtöbb gólt a szezonban, illetve az első félidőben 11/7-es mutatóval rendelkeznek, ami a 1.5 gól feletti opciót jelenti, így szerintem már az első félidőben lehet jó pár gól.

A tippem az, hogy rúg legalább 4 gólt az Albirex.

Albirex Niigata FC (Singapore) - Balestier Khalsa FC: Albirex Niigata FC (Singapore) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp