Nagyon kíváncsi vagyok erre a mérkőzésre, mert ismételten az van, hogy nem értek egyet a bukikkal, ami az esélyeket illeti. Szerintem nem ekkora favorit a hazai együttes, még akkor sem, ha odahaza játszanak, sokkal inkább egálra adtam volna a szorzókat vagy minimális favoritra a vendégeket. Már a forma is arra enged következtetni, hogy itt bizony nagyon nehéz dolga lesz a Tombense csapatának, ha pontot vagy pontokat akarnak szerezni.

A Guarani egy győzelemmel felugorhat akár a második helyre, bár sokkal valószínűbb a harmadik, a gólkülönbségek miatt. Jelenleg a hatodik helyen áll a csapat, 4-2-2-es mérleggel és 14-8-as gólaránnyal, míg a második helyezett 17 ponttal és +9-es, a harmadik pedig 17 és +5-ös gólkülönbséggel áll. A csapatnak nagyon sok mérkőzése dőlt el már a félidőig az utóbbi időben, sok találkozójukon is volt gól az első játékrészben, nem ritka az egynél több gólt hozó félidő sem. Ennek tükrében még az első félidő 0.5 gól felett 1.45-ért is jó ajánlatnak tűnik.

Amíg a Guarani három mérkőzése veretlen, addig a Tombense hat mérkőzése nyeretlen, sőt, ezeken a találkozókon mindössze egy pontot szerzett a csapat. Az utolsó előtti, 19.helyen áll a csapat, mérlegük 1-1-6, gólarányuk 6-12. A második fordulóban maradtak kapott gól nélkül, a maradék hét mérkőzésen mindig kaptak legalább egy gólt, viszont ők csak három találkozón rúgtak.

Hazai pályán ugyanúgy áll a Tombense, mint idegenben a Guarani, mérleg 1-1-2, gólarány 4-4. Tavaly kétszer találkoztak, májusban 1-1-re végeztek, majd augusztusban nyert a Guarani odahaza 2-1-re.

Kiegyenlített mérkőzésre van kilátás szerintem, és akkor bedobják ezeket a szorzókat. Én lecsapok rá, várok legalább egy gólt a Guaranitól a 90 perc során, aztán majd kiderül, hogy az mire lesz elég.

Tombense-MG - Guarani-SP: Guarani-SP által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp