Nagyon fontos meccset rendeznek ma mindkét csapat számára az EL 4. fordulójában. Jelenleg a BATE, a PAOK es a Vidi is 3-3 ponttal áll a csoportban, igy aki ma nyer, az egy hatalmas lepest tehet a csoport második helyéért.

Érezhető, hogy a nagy EL láz a bajnokság rovására megy ebben az évben a Vidinel. Volt már tobb meglepő eredményük is, azonban az EL-ben eddig egész jól teljesítenek. A BATE az első meccsen simán fogható lett volna, jobbak voltak a sracok, ennek ellenére 0-2re kikaptak. A Chelsea ellen is tisztesen helyt álltak, még golt is lohettek volna ha kicsit nagyobb szerencséjük van. PAOK elleni 0-2 győzelmet pedig szerintem nem kell magyaráznom.. Igaz, az az eredmény nagyon csalóka volt, mert en idén lattam már többször játszani a görög csapatot, de ilyen rosszul még egyszer se. Minden adott a Vidinel ma egy jó szereplésre.

Nézzük a PAOK-ot. Bajnokságot magabiztosan 8-1-0 aránnyal vezetik. Az EL-ben egy szoros vereséggel kezdtek otthon a Chelsea ellen, majd eléggé bearaztak a BATE csapatát egy idegenbeli 1-4es győzelemmel. Mint már korábban irtam, szinte láttam az összes BL selejtezős meccsüket, és engem ez a csapat az őszintet megvallva nagyon meglepett. Remek az előre játékuk, és csapatként nagyon jól tudnak együtt működni. Szóval nagyon felkell majd kötnie a gatyajat a vidinek, mert megegyszer nem fog ilyen rosszul jatszani ez a csapat.

Na de akkor megis mi várható a meccsen?

Én egy viszonylag gólgazdag mérkőzésre számítok, főleg a Vidi miatt akinek inkább a gól szerzés megy jobban, mint az, hogy lehozzak gol nélkül a meccset. És csak hogy hű maradjak a kivalasztasi rendszeremhez is, meg nem volt döntetlen egyik csapatnal se 3-3 meccs alatt. Így ha objektíven nézem a meccset (márpedig egy fogadónak ugy kell) akkor én azt mondanám, hogy ez a meccs döntetlen lesz, de nem 0-0.

Vagyis a tippem a meccsre a következő: Mindkét csapat szerez gólt 1.9

MOL Vidi FC - PAOK Thessaloniki: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp