Rengeteg a kérdés a fejemben, az egyik pl. az, minek erőltetem ezt a meccset. Mert ha őszinte akarok lenni magamhoz, itt aztán minden lehet. A 0-0-tól a 4-4-ig minden, de hogy mi lesz, az jó kérdés.

A United rossz, szenved, mint malac a jégen. Rengeteg a formán kívüli játékos,vannak egyéb ügyek a pályán kívül, mint Anthony vagy Sancho ügye. Sérülések is nehezítik a mester dolgát, szóval van itt gond bőven. A United gálázni még nem igazán gálázott a szezonban, viszont azt nem lehet elvenni ettől a csapattól, hogy a játékosai kvalitását illetően a villanás mint olyan, az bármikor benne van a csapatban. Akár egy pontrúgás, direkt vagy indirekt módon, egy Rashford cselló, egy Casemiro átlövés, vagy ha Fernandes találja el egészségesen a labdát, az 'okozhat' gólt. Az viszont tény, hogy mint csapat, nem jó a United.

A Bayern előző meccsen a BL-ben bohóckodva oktatta a Unitedet, pedig a bajor csapat is pocsék volt. (önmaga legjobbjához képest)

A Galatasaray azért összevásárolt pár minőségi játékost, sokan a PL-ből jöttek, Zaha, Ziyech, Torreira, Sánchez... Megnézve a United helyzetét, otthon nyílván mennie kéne előre, viszont ha ránézek a Galatára, tele van gyors játékossal. Azért egy Zaha nem kevés gondot okozott nekik Crystal játékosként,Mertens szintén ügyes, jól cselező, gyors, jól lövő játékos, Ziyech szintén, amikor épp bevethető, és a török Atürkoglu is olyan spíler, akiben van sebesség bőven. A Galatának feküdhet, ha a United próbál kezdeményezni, Dalot is Reguillón is verhető egy-egyben. Aztán a kapuban a nagy mókamester Onana, láttuk a Bayern ellen is, hogy benne van a potya. Mindig is ilyen volt, képes kiszedni azt, amit szinte senki, közben képes bevédeni olyan labdákat, amit egy megye II-es kapus is fogna.

Első blikkre egy mindkét csapat szerez gólt a félidőig opciót akartam húzni, de butítottam rajta, és maradt ez! (Egyébként meg a Galata sem ülhet a babérjain, hisz papíron legkönnyebb meccsét otthon 2-2-re hozta a Koppenhága ellen. A továbbjutáshoz kell majd bravúr idegenben, és nem hiszem, hogy azt a bravúrt Münchenben fogja összehozni...)

Manchester United - Galatasaray A.Ş.: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp