A Bajnokok Ligájában azért sok állandó dolog van, ilyen pl. a Bayern továbbjutása a csoportból. Az, hogy otthon milyen eredménysora van, az elképesztő, csoportmeccsek során azért ritka, hogy nem rúg 3-4 gólt otthon, és nem veri bucira ellenfelét.

Jól is húz a Bayern, hétvégén a BVB-t ütötte ki, KO volt a javából.

Ami fura, hogy a BL-ben is van 3 meccsből kilenc pontja (a fura nem ez), mégsem játszott úgy igazán jól, úgy igazán, amikor azt érzed, hogy ez a csapat végigveri a világot. A Manchester elleni meccse igazi alibi foci volt, unott, unalmas tili toli. Mint amikor mi összegyűlünk péntek délután egy meccsre, de sokak mögött fárasztó hét van, és ezt érezni. Aztán a Koppenhága elleni meccs sem volt meggyőző, és Galatasaray elleni sem. A dánok ellenit pont nem láttam, de a United ellenit és az IsztamBULIt igen. Volt esély ott az ellenfelek előtt, csak a Bayern, hogy ha épp van kedve, lő 8-at, ha nincs, akkor csak 3-4-et...

Az nem kérdés, hogy a Bayern félidőig villan. Legalábbis nálam nem az, mert brutál minőség van elöl, és még csak a hétvége miatt sem kell nagyon izgulni, hisz a Heidenheim lesz a Bayern ellenfele az Arroganzban.

A Galatától egy olyan meccset várok, ahol igazából tét nélkül játszik, és kontrákkal próbál meg a bajor együttesben kárt okozni. Az, hogy otthon volt 20 lövése, az jelzi, hogy nem egy megalkuvást tűrő csapat. Az komoly szám, nem tudom, mikor láttam olyat, hogy 20-szor megy lövés a Bayern kapuja felé. A Galatának itt veszíteni valója nincs, hisz nem gondolnám úgy, hogy ők itt előre pontot írtak fel maguknak a táblára. Lehet focizni egy jót, jöhetnek a gólok.

Nincs a vendégeknél Muslera, szintén lehet egy ok a dugók mellett. Simán várok két-három hazai skúlót félidőig, de nálam az is benne van, hogy a Galata egy kontrát bevág a hazai kapuba

Bayern München - Galatasaray A.Ş.: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp