Brighton az OTP Bank Liga Paks FC-je. Kicsit nagyotmondó kezdés, viszont ha megnézzük, hogy az eddig lejátszott 13 bajnoki mérkőzésen Roberto De Zerbi csapata minden meccsen rúgott és kapott is gólt, akkor egy Chelsea elleni "rangadón" nyugodt szívvel elvárható, hogy folytatódjon a tendencia.

Előző fordulóban egy fogható Newcastle ellen szenvedett nagyon csúfos vereséget Pochettino csapata, hiszen a szarkák rengeteg sérülttel bajlódnak, joggal gondolhatták a kékkel, hogy ponttal/pontokkal tudnak távozni a St. James Parkból, ennek ellenére két gyorsan bekapott gól, hatalmas Thiago Silva hiba, Reece James elképesztő hülye kiállításának köszönhetően lett a 4-1-es végeredmény. 13 meccsen 4 győzelem 4 döntetlen és 5 vereség nem az az eredménysor, amit az argentin edzőtől várt a tulajdonos mikor kinevezte őt, ilyen kerettel ennél jóval fennebb kellene legyenek, még úgyis, hogy rengeteg az új arc, alakulóban van a csapat, és sokak szerint "idő" kell míg összeáll a keret. Az én véleményem teljesen más, egy ilyen bőkezű tulaj egy ilyen kerettel rögtön eredményeket vár, ha nem is Top4-et de a nagyokhoz közeli eredményeket. Legalább a gólok jönnek náluk elől és hátul is, hiszen 22 rúgott gólra van 20 bekapott góljuk, átlagban 3.2 gól esik a meccseiken és kevés náluk is, mikor csak egyik csapat talál be.

Brighton idén is sokszor lehengerlő játékot bemutatva hengerel, nagyon nehéz ellenük játszani még a nagyoknak is, a bajnokság leggólgazdabb meccseit De Zerbiék játszák. Ami idén nekik kicsit visszaüt az a két frontos szereplés, ami miatt "csak" 8. a tabellán.

Két gyengén védekező, gólgazdag meccseket játszó csapat találkozóján GG-t várok.

Chelsea - Brighton: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp