A Fradi számára eddig kiválóan alakulnak a dolgok a héten. A Fiorentina elleni találkozón sikerült kiharcolni a továbbjutást, egy mindkét csapatnak kiváló eredmény született. Aztán a Fradi számára igencsak fontos találkozó, a Paks Vidi elleni meccse is jól sült el, hisz a PSE nem szerzett pontot, így a Ferencváros egyetlen pontra csökkentheti hátrányát Bödéékhez képest.

A kérdés az, hogy lesz-e gála, és ha lesz, mekkora lesz?!

Azt tudjuk, hogy a klubok és szurkolók jó kapcsolatot ápolnak. Azt is tudjuk, hogy a Fradi szépen csúsztat pontot, pontokat a ZTE-nek, amikor teheti. Viszont most nem nagyon teheti, hisz az előző hetek vergődése okán a Fradinak szüksége van a győzelmekre.

A Fradinál az a Cissé-Aaneba duó középen sebezhető, ahogy a védelem szélei is. Nem egyértelmű, hogy Stankovic milyen kezdőt állít össze, kikben van erő, kiben látja a győzelem kulcsát. Viszont az jó hír, hogy Varga visszatért, mert Pesic a világ legnagyobb helyzetpazarlója.

A ZTE mentett azért egy picit a DVTK elleni 0-3-nál, pontot szerzett az UTE ellen is, szóval kieső helyen talán nem zár (kivéve ha a Mezőkövesd megtáltosodik Felcsúton...)

Az biztos, hogy az FTC-t lehet rakni, és a ZTE szokta is. A zalaiak az előző 8 FTC elleni találkozón lőttek gólt, és a 8 meccsből 4-szer fordut elő, hogy kettőt is. Annyira nem vak csapat ez, mint a tabella mutatja, meg igazából egy FTC elleni találkozó az mindig más. Tudják a srácok, hogy ezt akár a helyszínen, akár a TV-ben sokkal többen nézik. Tudják, hogy utolsó meccs idén, szóval beleteszik még, ami maradt. Nem hiszem, hogy a ZTE megijed az FTC-től, már csak azért sem, mert ez a Fradi nem félelmetes. Simán belelátok egy komolyabb adok-kapok meccset, egy ilyen gálaszerű szezonzárót, amelyet nem terveznek, csak úgy kialakul. Valamiért ebben a fordulóban egész szép a góltermés, hátha folytatódik vasárnap is.

A Fradi azért jó szerintem overre, mert bár csapatként nem az igazi, egyéni képességek alapján, helyzetek mennyisége alapján a góleső az rendre benne van. Hajnalnak volt egy olyan nyilatkozata is, hogy pár játékosnak el kell gondolkodnia, hogy tud elszámolni ezzel az ősszel, szóval úgy vélem, azért a fáradtság mellett amennyire lehet, az FTC csípkedni fogja magát.

Én minimum 3 dugót várok délután.

Ferencváros - Zalaegerszegi TE: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp