Kiváncsi vagyok menniyre fog felfelé kúszni a hazai győzelemre adott szorzó, hiszen már múlt hét óta emelkedett egy keveset, ami a mérkőzés kezdetéig még egészen biztosan fog.

Lement a nagyon várt Liverpool-MU derbi és sajnos nem azt kaptuk vissza, amit az előzetes hírek és várakozások sejtettek, hanem egy dög unalmas 0-0át, Ten Haag úgy gondolta, hogy számára egy döntetlen bőségesen elég, kap egy kis levegőt, nem is rúgják ki, s majd nyugodtan ráfoghatja a rengeteg sérültre az előadott performanszt s el van minden rendezve. Igaza lett!

Ezzel a Liverpool visszacsúszott a második helyre és egy pont hátrányból üldözi a jelenlegi éllovas Arsenalt, szombaton pedig az aktuális listavezető látogat az Anfieldre, remélem Kloppék fognak tudni mérlegelni, hogy egy név és presztízs nélküli ligakupa negyeddöntő fontosabb vagy a hétvégi derbi, ami akár bajnoki címről is dönthet.

Kisebb csapatoknak pedig nagyon is megéri idén komolyan venni ezt a ligakupát, hiszen a győztes indulhat az Európa Ligában és a sorsolásnak köszönhetően a legtöbb nagycsapat már kiesett ebből a verseny sorozatból. Nincs már bent a City, a MU, az Arsenal, Aston Villa, Brighton, Tottenham. Akik pedig bent vannak még: Newcastle és Chelsea egymás ellen meccselnek, így belőlük is egy kizúg. West Ham szempontjából sokkal inkább megéri komolyan venni ezt a találkozót, hiszen a bajnokságban sok keresnivalójuk nem lesz a végelszámolásnál és egy kis szerencsével el lehet kerülni a Newcastle Chelsea mérkőzés továbbjutóját, és akkor az elődöntőbe a verhetetlennek nem nevezhető négyes valamelyikéből kerülne ki az ellenfelük: Everton, Fulham, Port Vale, Middlesborough.

Liverpoolnak jelenleg a bajnokság kell priorítást élvezzen, míg a WHU-nál David Moyes a tavalyi KL győzelme mellé, most reálisan pályázhat egy ligakupa győzelemre. Nálam ez egy vendég hendi.

Liverpool - West Ham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp