Maradunk a jégkorongcsarnokban, maradunk az Erste Ligánál és ha megénekeltük a tegnapi MK meccs egyik résztvevőjét (UTE), akkor essen szó a másikról is. Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvék az az, a listavezető fogadja az ötödik helyezettet a fővárosi Tüskecsarnokban. A találkozó egyértelmű esélyese a pályaválasztó, de ha valaki ki tudja használni ellenük a tegnapi UTE elleni meccsük fáradalmait, akkor az pont a DVTK. Ráadásul ide is kínáltak egy olyan opciót a bukik, hogy csak két gólos Fradi siker esetén lesz vesztes a tippünk.

Ami tény és ezt az UTE meccs kapcsán is leírtam, nem kevés energiát fektetett a tegnapi mérkőzésbe Fodor Szabolcs együttese. Ennek apró tüskéi, sérülései még benne vannak a játékosokban és ez akár egy visszafogottabb teljesítményt is előhozhat a zöld-fehéreknél. Azoknál a zöld-fehéreknél, akik még nem szenvedtek vereséget hazai pályán, sőt döntetlenre is csak két mérkőzést adtak. Na most a nagy számok törvénye alapján ez a sorozat sem tart a végtelenségig, ezért nem tartom elképzelhetetlennek, hogy most jön náluk egy botlás.

Annál is inkább elképzelhetőnek tartom ezt a verziót, mert a Fradinak nem kis mumusa a Jegesmedvék alakulata. A fővárosi találkozóikon is rendre nagy csatát vívnak Steve Kasper játékosai a zöldekkel, Miskolcon pedig már többször előfordult, hogy nagy zakóval küldték haza a Fradit. Legutóbb pont ma 10 napja verték Őket 5:1-re úgy, hogy a ferencvárosiaknak sansza sem volt a jobb eredmény elérésére. Miből merítsenek erőt és önbizalmat a vendégek, ha nem egy ilyen sikerből.

Mint tudjuk a jég csúszik, itt is csúszni fog, de az előjelek alapján nem volt szívem elengedni ezt a tippet.

Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvek: Hendikep - Rendes játékidő - Hendikep tipp