Negatív hírrel kezdte a tegnapi sajtó tájékoztatót Pep Ljinders, ugyanis az eddig is sűrűn lakott orvosi szobához egy újabb nagy név csatlakozott, nevezetesen Alexander Arnold. Ezáltal ismét 9-re duzzadt a hiányzók száma, hiszen Arnold mellett nem játszhatnak a következő játékosok: Szoboszlai, Endo, Salah, Tsimikas, Thiago, Robertson, Matip, Bajcetic.

Ezzel a sérüléssel biztossá vált, hogy a hétvégén remekül beugró Conor Bradley fontos szerepet kaphat a jobbhátvéd pozicóban, középen a betegségéből felépülő Van Dijk - Konaté páros játszhat, míg a balszélen a továbbra is idegen pozicióban játszó Joe Gomez kaphat újabb esélyt.

Ezzel szemben a Fulham szinte a teljes keretével készülhetett a számukra év mérkőzésének számító találkozóra. Marco Silva a hétvégi Fa kupa meccsen még pihentetni is tudott, és az utóbbi időben remek eredményeket elérő Fulham nem esélytelenként érkezik az Anfieldre, hiszen a remek játék mellé most már eredmények is társultak, hiszen nem olyan rég az Arsenalt is sikerült legyőzniük. Az utolsó egymás elleni találkozójukon hatalmasan megnehezítették a Liverpool dolgát, hiszen a 80. percben még 3-2-es vezetéssel fordultak a felek, azt a meccset akkor sikerült megfordítaniuk egy Endo és egy TAA bomba után, viszont nem sok csapat mondhatja el magáról, hogy háromszor is sikerül bevenniük a Liverpool kapuját az ő pályájukon.

A hazai csapat jobban megérezheti a hétvégi FA kupa meccset, hiszen egy parázs Arsenal elleni meccs után jönnek ebbe a találkozóba, míg a Fulham egy csendes Rotherham elleni bemelegítés után készült az első elődöntőre.

Liverpol egy felforgatott védelemmel kénytelen pályára lépni, míg a Fulham pihentetni tudott a hétvégén a fontosabb játékosokból, nálam ezen a mérkőzésen a mindkét csapat gólt szerez opció tetszik és azt is fogom játszani.

Liverpool - Fulham: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp