Előre megyünk, nem hátra! Vagy valami hasonló szlogen volt a politikában, más kérdés, hogy a hozzám hasonló átlag szabolcsi paraszt ebből semmit nem vesz észre. Viszont ha a gurus teljesítményem nézem, két napja csak visszafelé megyek, ezt szeretném egy -szerintem tökös- tippel 'kompenzálni'.

Hogy ismerem-e az Olympiakos-t. Egész biztos nem. Fogalmam sincs, milyen focit tolnak, hol állnak a bajnokságban, de az elmúlt napok történéseit azért ismerem, szóval eleve nem is akkora gond, mert új mesterrel, és ebből adódóan eleve új felfogással,talán más játékrendszerrel és lendülettel állnak bele a meccsbe.

Mendilibar azért elismert edző, azt is tudja, hogy kell európai kupát nyerni. Egész biztos, hogy a pireuszi csapatnál lesz egy kezdeti lendület, aztán hogy hosszabb távon mire megy velük JLM, majd kiderül, de ez engem ugyanúgy nem izgat, mint az Olympiakos előző 1-2 éve.

Az FTC-ről nyílván sokkal többet tudok, de írhatnám itt többes számban is, hisz szeretett NBI-ünket azért komolyabban követjük.

A Fradi Stankovic-csal nem lett űrfocit játszó csapat. A Fradi az NBI-ben sem domináns, vagy nem annyira, mint kellene. Nagyot fogott a csapat Vargával, az az ember egy gólgép, meg talán Abu Fani, aki még mutat ezt-azt, más kérdés, hogy a nyári-őszi Abu Fani sokkal jobb volt, mint a mostani.

Viszont az FTC azért eljutott arra a szintre Európában, hogy hasonló meccseken és párharcokon nem lehet már leírni. Van a Fradiban gól elöl hátul, de az igaz a görög csapatra is.

Az Olympiakos utolsó 15 hazai tétmeccsén az over 3 AH tipp összesen 1-szer bukott el. Pushra kijött 3-szor, és 11-szer volt nyertes. -azért ennél jobb indok aligha kell. Én minimum 3 dugót várok, de kicsit kockáztatok, hátha összejön a 4+, és akkor durván háromszorozzuk a tétet.

Olympiakos Piraeus - Ferencváros: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp