Várni akartam ennek a tippnek a megírásával, viszont ahogy hivatalos infók is fognak érkezni a sérülésekről az odds magasúgrásban fog felfelé ívelni, amit nem akarok megvárni, kedden ebédidőben lesz Klopp sajtótájékoztatója, egészen addig toronymagas esélyes a Liverpool, utána már nem valószínű, hogy így lesz.

Már a hétvégi meccs előtt is a sérülések miatt írtam egy GURU-t a GG opcióra, ami bár nehezebben jött le, mint vártam, és sima Liverpool győzelem született, sok negatív hír miatt aligha bizakodhatnak a Liverpool szurkolók. Kezdjük a biztosakkal: Szoboszlai, Arnold, Thiago, Bajcetic és Alisson már a meccs előtt is sérültként voltak nyilvántartva, sokak felépülésére még akár heteket is várni kell és erre jött a hétvégi első félidő. Jones kapott egy rúgást boka/achilles tájékra emiatt merevítővel és mankókkal hagyta el a stadiont. Az elmúlt időszak legjobban teljesítő játékosa Jota térdére másfél méter magasból, teljes testsúllyal esett rá a brentfordi védő, minden bizonnyal szalagsérülés, reménykednek hogy a szezon végén kaphat még egy kevés szerepet. Ami bizonytalan és minden bizonnyal holnap derül ki az Nunez és Salah esete. Nunez félidőben lett lecserélve, érzett egy enyhe fájdalmat a lábában, ezért lecserélték, mivel hétvégén liga kupa döntő az lesz a prioritás, hogy vasárnapra helyre jöjjön. Salah remekül szállt be, gól+gólpasszal tért vissza, viszont az egyiptomi sajtó szerint kiújulhatott a válogatottban összeszedett sérülése, bizonytalan a szerdai játéka és hétvégére akarják előkészíteni. Ezek az új sérülések nincsenek megerősítve, klubhoz közeli sajtó hallgat, ami bajt jelenthet számomra, egyedüli infók a játékos országának a sajtóiból származik.

Ilyen előjelekkel bármelyik csapat pontszerzésben bízhat a Liverpool ellen, még akár az Anfielden is. Luton ráadásul remekül kezdte a 2024-es évet többek közt verték a Brighont magabiztosan 4-0-ra, ikszeltek a Newcastle otthonában, hétvégén pedig közel volt a bravúr a MU ellen is a játék képe alapján.

Nagyon sok sérült, hétvégi ligakupa döntő mind azt mondatja velem, hogy nem lesz egy sétagalopp Kloppék számára a könnyűnek igérkező Luton elleni mérkőzés. Nálam a vendég hendi játszik.

Liverpool - Luton Town: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp