Kisorsolták a 2017-es Roland Garros főtábláinak összetételét. Murray egy ágon Wawrinkával, illetve Djokovic az elődöntőben találkozhat Nadallal.

Az egyedüli magyar játékos (Babos Timea, 35. a világranglistán) mely szerepelni fog a francia nyilt teniszbajnokságon a házigazda Alize Cornet ellen kezd, aki jelenleg a világranglista 43. helyén tanyázik. Amennyiben sikerülne a bravúr és legyőzné a franciát, akkor második körös ellenfele a Barbora Strycova (cseh) - Alison Riske (amerikai) mérkőzés győztese lenne.

Babos Tímea 002

Babos Tímea (Fotó: Mai Groves / Shutterstock.com)

A nőknél egyébként a világranglista élén álló Angelique Kerber az orosz Ekaterina Makarova ellen kezd, míg a torna második kiemeltje, a cseh Karolina Pliskova a kínai Saisai Zheng ellen lép pályára az első fordulóban.

A férfiaknál a brit Andy Murray az orosz Andrey Kuznetsov ellen kezd, s a negyeddöntőben akár a német Alexander Zverev lehet az ellenfele, míg az elődöntőben a svájci Stan Wawrinka jöhet.

Az alsóágon szerepel a két korábbi világelső, a spanyol Rafael Nadal, illetve a szerb Novak Djokovic is. Ők az elődöntőben találkozhatnak.

A férfiaknál a legnagyobb esélyt a végső győzelemre a spanyol Nadalnak adják, akire 1.83-as szorzón fogadhatunk, a szerb Djokovic szorzója 4.50, míg az osztrák fenegyerek Dominic Thiem szorzója 11.00!

A nőknél a román Simona Halep a fő esélyes, végső győzelmére 5.50-et adnak, őt követi az ukrán Elina Svitolina 8.00, míg a világelső Kerber győzelme nem kevesebb, mint 19.00-át ér.

Roland Garros tippjátékunkban nem kevesebb, mint 50€-t osztunk szét a legjobbak közt, illetve a "Roland Garros 2017 - Maradj Talpon" játékban is 50€ vár a nyertesre.

Május 28-tól kövesd a Roland Garrost élőben a bet365 irodánál. Mindössze egy aktív számlára van szükséged, ami azt jelenti, hogy egyenleged nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy fogadásod.

Roland Garros - ÉLŐ Közvetítés!