Még ha csak poénból hozzák össze, akkor is 11-szeres pénzt érhet!

Mindenkinek McGreogorra fáj a foga

Néhány napja írtunk róla, hogy az ír MMA-s nem csak a küzdősportok területéről kap kihívásokat, hiszen Michael Phelps is üzent neki egy bejegyzésben twitteren. McGregor egyelőre nyaral és partiról partira jár, jövője kérdéses. Az Unibetnél mindenesetre fogadhatunk rá, hogy ez a speciális úszóverseny összejön, méghozzá 51.00-es oddson.

Inkább pankráció, mint a futás

A fogadási lehetőségek között van egy érdekes, ami akár meg is valósítható: Conor McGregor pankrációban küzdene Dwayne Johnson ellen. Ennek létrejötte 11.00-es szorzóért játszható, és valószínűbbnek tűnik, mint egy teniszmeccs Roger Federer ellen (101-es odds), vagy épp Mo Farah ellen egy 10.000 méteres futás (81-es odds). A trash talkot már egy éve megalapozta ehhez az ír, amikor nekiment a WWE-nek.

Tavaly McGregor megszólalt a pankráció kapcsán. "Legyünk őszinték, az összes WWE-es srác egy p*nci, az nem igazi bunyó" - nyilatkozta az amerikaiak egyik kedvenc showjáról. A PPV-toplistákon feltűnnek szép számmal WWE-gálák, milliós fizető táborral, tehát pénz van benne. Az Unibet az egyik leghíresebb pankrátort választotta neki ellenfélnek, Dwayne Johnson személyében. A filmek miatt ugyan eltávolodott a pankrációtól, de időről-időre visszatér.

Conor McGregor következő kihívása:

  • Roger Federer ellen teniszmeccs - 101.00
  • Mo Farah ellen 10 000 méteres futás - 81.00
  • Büntetőt rúg Joe Hartnak a Wembley-ben - 101.00
  • Wiggins elleni kerékpáros verseny - 101.00
  • Pankrációban méri össze erejét Dwayne Johnsonnal - 11.00
  • Phelps kihívása révbe ér és úsznak egyet - 51.00