Egy tartományt adna a holland miniszterelnök De Bruyne-ért

2017 okt 11

Nem mindennapi ötlet: válogatott átigazolás.

Gyengén szerepel az Oranje

A 2014-es világbajnokságon még bronzérmesek lettek Robbenék, azóta viszont teljesen visszaesetek. Nem jutottak ki az Európa-bajnokságra, és a jövő évi vébére sem tudták kvalifikálni magukat. A csalódottság merész ötletet szült Mark Rutte miniszterelnökben: megkapják Limburg tartományt a belgák, ha Kevin De Bruyne holland lesz, és az Oranjében játszik a jövőben. "Csapatunk elvesztette a szurkolók bizalmát. Nem vagyunk kreativak támadásban, De Bruyne segíthet rajtunk" - nyilatkozta, majd tovább részletezte az ajánlatot.

Izé01

Nagy áldozat, de megérné

Az 50 éves politikus szerint minden téren szeretnének a világ élmezőnyéhez tartozni. "Természetesen nagy áldozat lenne a holland néptől. Rendes emberek laknak Limburgban, biztosan hiányoznának nekünk, de néha nehéz döntést kell hoznod. A hollandoknak büszkének kell lenniük az országra, meg kell mutatnunk, hogy nem csak gazdaságilag, hanem minden téren a világ elitjébe tartozunk" - fejtette ki merész ötletét. Valószínűleg viccelt. Vagy mégsem?

» Regisztrálok

15.000 Forint kezdő bónusz

Regisztrálj most a világ legnagyobb magyar nyelven is elérhető fogadóirodájához, töltsd fel a számlád és egy 100%-os kezdő bónusz vár rád, amely akár 15.000 Forintot is jelenthet!

18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősen!

Kulcsszavak:

Írta: SPF Hírek

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások, legyél te az első!

Regisztrálj vagy jelentkezz be a hozzászóláshoz!