Vasárnap este spanyol bajnoki döntőt rendeznek Madridban, mi pedig most is ezt élőben követhetjük, ezen kívül meg rengeteg fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre.

A fővárosiak előnye jelenleg 3 pont a tabellán a katalánokkal szemben, úgy, hogy a Madridnak van egy elmaradt mérkőzése is. Egy esetleges hazai siker pontot tenne az i-re az idei bajnokságban, míg egy Barcelona győzelem még szorosabbá tenné a véghajrát.

Sergio Ramos Real Madrid 030

Sergio Ramos. Fotó: Maxisport/Shutterstock.com

Az idei szezon első találkozóján 1-1-es döntetlen született Barcelonában, köszönhetően Ramos 90-ik percben szerzett találatával. A katalánok gólját Suarez lőtte.

A fogadóirodák szorzói egy enyhe hazai fölényt mutatnak, hisz a fővárosiak győzelmére 2.05-öt ajánlanak, a döntetlenre 4.00-át, míg a katalán győzelem 3.20-at ér.

A spanyol bajnokság két legerősebb támadósora találkozik (bár lesznek hiányzók), így nem csoda, hogy a minimum 3 gólra, alig 1.40-es szorzót kínálnak. Ha már hiányzók, akkor érdemes megemlítenünk, hogy a Real Madrid oldalát nem szolgálja majd Bale, Pepe, illetve Varane, míg a másik oldalon Neymar, Rafinha, illetve Vidal marad távol.

A mérkőzést most is élőben követhetjük a bet365 fogadóirodánál. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségünk, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában elhelyeztünk legalább egy fogadást!

Real Madrid - Fc Barcelona: ÉLŐ!