Jól kezdett a magyar válogatott Ausztria ellen, de végül 3:1-es vereséget szenvedett a kijevi divízió I-es vébén.

Első harmad

Az osztrákok szerezték meg a vezetést a negyedik percben, emberhátrányból talált be Thomas Raffl. Szerencsére ez nem fogta meg a magyar csapatot, és két perccel később egy kettős emberelőnyt váltott gólra a honosított Keegan Dansereau. A magyar válogatott diktálta végig a tempót, hosszú percekig emberelőnyben voltak. Folyamatosan megnyerték a párharcokat a támadó és védekező harmadban is, és nyomás alatt tartották a sógorok válogatottját.

Magyarország - Ausztria 0:1

Magyarország - Ausztria 1:1

Második harmad

A második játékrész nem kezdődött olyan jól, a magyar dominancia megszűnt, és az osztrákok vették át a kezdeményezést. Többször is lövésig jutottak, de Rajna hárítani tudott. A harmad második felére újra érvényesült a magyar csapat akarata, az osztrákok pedig arra kényszerültek, hogy tördeljék a játékot. Végül nem hozott gólt a második harmad, de összességében bíztató volt számunkra.

Harmadik harmad

Nehezen kezdődött el az utolsó 20 perc, mert az óra megadta magát. Megszerelték, majd folytatódott a játék, sajnos nem kedvező módon. Az osztárok újítani tudtak, és egy emberelőnyös támadás során Rajna hiába védett kétszer is, de Hoferre senki nem lépett ki, aki második próbálkozására már a hálóba talált. Pár perccel később újabb osztrák gól következett, újfent emberelőnyben. Ezt követően módosítottunk sorainkon, időt is kértünk, a kapust is lehoztuk, de nem tudtunk változtatni az eredményen, Ausztria nyert 3:1-re.

Magyarország - Ausztria 1:2

Magyarország - Ausztria 1:3