Miután megküzdött egy cápával is az amerikai úszó, újabb kihívást keresve a UFC-sztárját invitálja a medencébe.

Kamu verseny után igazi?

Miután visszavonult Phelps, úgy döntött megküzd egy cápával. A hype vonat el is indult, de nem igazi verseny történt, tehát nem dobtak az amerikai mellé a medencébe egy cápát. A programozott nagy fehér viszont legyőzte 2 másodperccel, tehát a cápa gyorsabb a vízben, mint az ember.

Egyszerű kérdéstől indult a Mayweather elleni bunyó is

Phepls twitter oldalán miután gratulált honfitársa győzelmének, és elismerte az ír MMA-as érdemeit is, feltette a kérdést McGregornak, hogy versenyzünk mi is? Az évszázad legnagyobb felhajtását kapó Mayweather - McGregor összecsapás is egy ártatlan interjútól indulva telepedett rá a világra, tehát egy ilyen poénnak látszó dologból is beindulhat a médiafelhajtás manapság.

A fogadóirodák egyelőre nem ugrottak a felhívásra, az Unibetnél például az MMA-s visszatérés a legvalószínűbb opció. Nyilván ezek is találgatások egyelőre, hiszen McGregor jelenleg partiról partira jár, és nem igazán foglalkozik a jövővel. Tippelhetünk arra, hogy Nate Diazzal csap össze harmadjára, ahol ő az egyértelmű favorit (1.36), vagy épp Tony Ferguson ellen küzd meg, ahol már 1.62-öt érhetne az ír sikere.

Szavazz Phelps ötletére!

Megnéznél egy Phelps - McGregor úszóversenyt?
Igen, érdekelne.
Nem, elég volt a cirkuszból!
online surveys