Már teljes gőzzel zajlik az "ötödik Grand Slam" Indian Wellsben, és a hétvégén az angol labdarúgókupa negyeddöntőivel bővül a kínálat. Fogadj, és kövesd élőben az Unibet TV-n.

A férfi és női tenisz nagyjait összehozó kaliforniai tornán egyre izgalmasabbak a mérkőzések a verseny előrehaladtával. Hosszú ideig szünetelni kényszerülő nagy játékosok visszatérése, és alig ismert játékosok által okozott meglepetések fokozták az érdeklődést, ami minden bizonnyal csak nőni fog a torna következő napjain.
A focivilág is látványos mérkőzésekre készül, hiszen a nagy hagyománnyal és elismeréssel rendelkező Angol Labdarúgókupa a negyeddöntők szakaszához érkezett és kétségkívül nagy figyelemmel lesznek kísérve a mérkőzések főleg, hogy a pályára lépő csapatok között ott lesznek a Tottenham, Manchester United és Chelsea.

Eden Hazard - Chelsea 006

Eden Hazard (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

Kiemelt események:

  • ATP/WTA Indian Wells - tenisz torna
  • Angol Kupa negyeddöntő: Swansea - Tottenham (foci mérkőzés) - Március 17. (12:15)
  • Angol Kupa negyeddöntő: Manchester United - Brighton (foci mérkőzés) - Március 17. (19:45)
  • Angol Kupa negyeddöntő: Wigan - Southampton (foci mérkőzés) - Március 18. (13:30)
  • Angol Kupa negyeddöntő: Leicester - Chelsea  (foci mérkőzés) - Március 18. (16:30)


Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

Fogadj és nézd élőben!