A fogadóiroda saját bemondóval kínálja a hétvégi Real Madrid - Barcelona összecsapást. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

Karácsony előtt mit kívánhat egy focirajongó, ha nem egy El Clásicót? Ez egy olyan mérkőzés amit a játékosok semmi szín alatt nem akarnak elveszteni, a szurkolók és sportfogadók pedig kihagyni.

Cristiano Ronaldo - Real Madrid 012

Cristiano Ronaldo (Fotó: imagestockdesign / Shutterstock.com)

Itt sokkal több a tét, mint a három pont. A két legnagyobb klubbcsapat történelmi harca mellett egyben a világ két legjobb játékosának, Cristiano Ronaldónak és Lionel Messinek szemtől-szembeni harca is. Az irányszó a bizonyítás.
A spanyol rangadó mellett nem ajánlott szem elől téveszteni a hét többi vonzó összecsapását sem. A Bayern München a Borussia Dortmund ellen, míg a Juventus az AS Roma ellen majdnem annyira ígéretesek, mint a spanyol klasszikus. Az angol focit kedvelők sem lesznek elhanyagolva, hisz olyan ligakupa mérkőzések kerülnek lezajlásra, mint az Arsenal - West Ham, illetve a Leicester - Manchester City.

Kiemelt események:

  • El Clásico: Real Madrid – Barcelona (foci rangadó) - December 23
  • DFB Pokal: Bayern Munchen – Borussia Dortmund (foci rangadó) - December 20
  • Serie A: Juventus – Roma (foci rangadó) - December 23
  • League Cup: Arsenal - West Ham (foci rangadó) - December 19
  • League Cup: Leicester - Manchester City (foci rangadó) - December 19
  • League Cup: Chelsea - Bournemouth (foci mérkőzés) - December 20
  • League Cup: Bristol City - Manchester United (foci mérkőzés) - December 20

Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

Fogadj és nézd élőben!