Nálunk január, náluk tenisz és nyár. Rajtol a tenisz idény első Grand Slam tornája. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

A világsztárok újra a színes és vidám Melbourne-ben találkoznak. Mig egyesek történelmet írhatnak, addig mások hírnév és dicsőség szerzés reményében érkeztek az ausztrál földre.

Australian Open téma 002

A Daphne Akhurst Memorial Kupa (b) és a Norman Brooks Challenge Kupa a Rod Laver Arénában, Melbourne Park-ban (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Napsugaras és vendéglátó környezet, pengeélen eldőlő labdamenetek, hajnalba nyúló mérkőzések, a szórakozás garantált. Ez a torna egy ünnep ami kihagyhatatlan a szurkolók és spotfogadók számára egyaránt. Úgy a férfi mint a női teniszvilág élvonala alkalomhoz illően a legjobbat fogja majd kihozni magából.
Más sportágak sportolói sem fognak karban tett kézzel ülni, hiszen nagyméretű esemény fog zajlani Horvátországban is, ahol férfi kézilabda-Európa-bajnokságot rendeznek. A focirajongóknak sincs búslakodásra okuk, hiszen olyan mérkőzések előtt állunk, mint az Inter Milano - AS Roma vagy Olympique Lyonnais - PSG.

Kiemelt események:

  • Australian Open 2018: Közvetítések minden TV-s pályáról - (Grand Slam tenisz torna) - Január 15.-28.
  • EHF Euro 2018: Minden meccs követhető élőben - (Férfi kézilabda-Európa-bajnokság) - Január 12.-28.
  • Bundesliga: FC Bayern Munchen - SV Werder Bremen - (foci mérkőzés)
  • La Liga: Real Betis - Barcelona - (foci mérkőzés)
  • Serie A: Inter - AS Roma - (foci rangadó)
  • Ligue 1: Olympique Lyonnais - PSG - (foci rangadó)
  • 50 kosárlabda mérkőzés az NBA-ből.


Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

Fogadj és nézd élőben!