Mint minden évben, az idén is az ATP stílusosan búcsúzik az idénytől a legjobb nyolc játékos exkluzív tornájával. Fogadj az összecsapásokra és kövesd élőben a versenyt az Unibet TV-n.

Míg Roger Federer hetedik koronája után indul a londoni tornán, Rafael Nadal az elsőt vadássza. Kettőjük harcának tűnő világbajnokságon beleszólni igyekeznek majd Alexander Zverev, Dominic Thiem, Marin Cilic, Grigor Dimitrov, David Goffin és Jack Sock.

Roger Federer 013

Roger Federer (Fotó: pdrocha / Shutterstock.com)

A focirajongók is kapnak csemegét, hiszen Angliában látogat a Brazíl válogatott és attól függetlenül, hogy barátságos a mérkőzés, egyik csapat sem fogja visszafogni magát ezen a hagyományos találkozón. Az európai bajnokságok két főváros rangadójának biztosítanak színheyet. Az "örök városban" az AS Roma vetélytársával, a Lazio csapatával csap majd össze, Madridban pedig, az Atlético várja a Zinedine Zidane Real Madridját.

Kiemelt események:

  • Nitto ATP Finals - O2 Aréna - London (Tenisz világbajnokság)
  • Anglia - Brazília (barátságos foci mérkőzés)
  • AS Roma – Lazio ("Derby Della Capitale" foci rangadó)
  • Atlético – Real Madrid ("El Derbi Madrileño" foci rangadó)

Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

Fogadj és nézd élőben!