Egy igazi tündérmesét láthattunk, mely nagyon ritkán valósul meg a világ legjobb bajnokságaiban, egy brit sportfogadó pedig már 2015 nyarán előre látta, hogy karácsonykor első lesz a Rókák csapata.

Will ezen megérzését még augusztusban játszotta meg, ő már akkor hitt abban, hogy N'Golo Kantéval és Claudio Ranieriével erősítő klub, meglepetést fog okozni, és az ünnepek alatt vezetni fogja a tabellát. Minderre 5 fontot, azaz átváltva közel 2000 forintot szánt. Annyira valószínűtlen volt ez a lehetőség, hogy ezres szorzót kínáltak rá. Egy évvel korábban, 2014 karácsonykor az utolsó helyen állt a Leicester, ezt követően 2015-ben viszont már a tabella élén tanyázott, ez pedig azt jelentette, hogy Will 5 ezer fonttal gazdagabban énekelhette a Jingle Bellst, átváltva közel 2 millió forintot nyert.

A Leicester City keretének összértéke 54 millió font volt, Ulloa volt a legértékesebb játékosuk, akit 10 millióért igazoltak. Eközben a riválisok, mint például a Manchester City csapata, Kevin de Bruyne játékjogáért 54 milliót fizetett, így a belga középpályás egymaga olyan drága volt, mint a Rókák teljes kerete. Fizetésben is alul maradtak az élmezőnytől, Ranieri játékosai évente közösen 57 millió fontot vihetettek haza, ami mindössze negyede volt a Manchester United akkori összbérének. Minden realitást és várakozást felülírva, nem csak karácsonykor volt első a Leicester, hanem végül 2016-ban megnyerte fennállása első bajnoki címét.

Fogadj angol labdarúgásra a bet365-nél!