Tippelj a 2022-es labdarúgó világbajnokság mérkőzéseinek eredményeire, és már két helyes találat esetén is fogadási kreditekben részesülsz. A legjobb viszont ha négy darab pontos eredményed van, mert az készpénznyereményt jelent.

Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

A vadonatúj 4 mérkőzés kihívás már elérhető - tippelj meg négy eredményt helyesen a válogatott katari mérkőzéseken, és nyerj akár 250€ készpénzt INGYEN!

Itt az esély pénzdíjat vagy fogadási krediteket nyerni négy mérkőzés eredményének megtippelésével, a csoportkör alatt!

A 4 mérkőzés kihívásnál nem veszítsz el mindent, ha egy vagy két eredményt nem találsz el, ugyanis két és három helyes tipp után is kínálnak fogadási krediteket:

  • Két helyes eredmény esetén: 1€ fogadási kredit
  • Három helyes eredmény esetén: 5€ fogadási kredit
  • Négy helyes eredmény esetén: 250€ készpénz

bet365 regisztráció

A 4 mérkőzés kihívás játékra való nevezés különbözik a hagyományos fogadásoktól és a bet365 ajánlatai nem érvényesek.

Részvételi feltételek

A bet365-nél található eredeti szöveg alapján:

  1. A játékkal kapcsolatos részletekért, kérjük, tekintse meg a 4 mérkőzés kihívás szabályainkat.
  2. Ön felelős minden olyan adófizetési kötelezettségért (bejelentés és/vagy adóelszámolás), amely az Ön joghatósága szerint alkalmazandó a befizetésekkel, tétekkel vagy belépő díjakkal, illetve a nyereményekkel/díjakkal vagy veszteségekkel kapcsolatban. A feltüntetett nyeremények értéke nem tartalmazza az adólevonást (amennyiben alkalmazandó).
  3. A 4 mérkőzés kihívás funkció elérhetősége a bet365 saját belátásán múlik és a bet365 nem garantálja ennek a funkciónak az elérhetőségét. A bet365 nem vállal felelősséget, ha a 4 mérkőzés kihívás funkció technikai okok miatt nem elérhető.
  4. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármelyik 4 mérkőzés kihívás nevezést elfogadja vagy elutasítsa.
  5. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a 4 mérkőzés kihívás nevezésért nyert pénzdíjat visszavonja, ha egy vonatkozó mérkőzés eredményét hibásan állapították meg.
  6. A bet365 fenntartja a jogot, hogy módosítsa, felfüggessze vagy eltávolítsa a 4 mérkőzés kihívás funkciót (vagy annak bármelyik részét) bármely eseménynél, mérkőzésnél vagy ügyfélnél.
  7. A bet365 fenntartja a jogot, hogy eltávolítsa a 4 mérkőzés kihívás funkciót bármely olyan ügyfél vagy ügyfélcsoport esetében, ahol alapos okkal feltételezi, hogy az ügyfél vagy ügyfélcsoport visszaél a funkcióval.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.