A Betfair bejelentette az új “MatchMe” szolgáltatásának teljes körű bevezetését, amelynek célja, hogy ügyfelei a Tőzsde (Exchange) részlegen áringadozás mentesen a legjobb oddsokban részesüljenek. 

Azok az ügyfelek, akik használják a “MatchMe” opciót, automatikusan társítva lesznek egy Tőzsdés fogadással, mivel a Betfair szeretné kiküszöbölni az olyan kellemetlenségeket amelyeket egy fogadás potenciális szerkesztése vonz magával a piaci ár ingadozása miatt.

Mostanáig, azok az ügyfelek, akiknek nem sikerült rögtön társítani a tétjeiket a Tőzsdével, két lehetőséggel számolhattak: vagy teljesen visszavonták a fogadást, vagy alacsonyabb oddsokra kellett igazítaniuk azt. Ez természetesen sok fogadó számára nagyon frusztráló forgatókönyv volt.

A Betfair új ‘MatchMe’ funkciója alapvetően védi a fogadásokat a nagy piaci mozgásoktól azáltal, hogy az ügyfél tétjét addig tartja a Tőzsdén, ameddig társítást nem kap.

A ‘MatchMe’ lehetőség minden klasszikus fogadási típusra érvényes, az Ázsiai hendikep kivételével.

Az új opciót a Tőzsde ügyfelei egyénileg kell bekapcsolják és számos országban elérhető, közöttük Magyarországon is (kivétel: Olaszország, Spanyolország, Új-Zéland).

A Betfair így nyilatkozott az új termékről: “Úgy kell erre gondolni mint egy okos fogadási aszisztensre, aki megtalálja a számodra elérhető legjobb oddsot. Ezután csak ritkán találkozhatsz olyan esettel, hogy a téted nem lesz társítva ahogyan azzzal is, hogy időt fecsérelsz a fogadások szerkesztésére”

Próbáld ki a Betfair Tőzsdét ingyen!

Fogadj 8000 Ft értékben és ha nem nyersz, visszatérítik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Borítókép: Sportfogadas.org