Frank Lampard szerint finálés mérkőzésekként tekintenek a szezon utolsó találkozóira. Csapata augusztus 1-én szerepel az Arsenal ellen a 2019-20-as FA-kupa utolsó kiírásán.

Olivier Giroud, Mason Mount, illetve Harry Maguire öngólja révén a kékek legyőzték a Manchester Unitedot az angol kupa elődöntőjében, Bruno Fernandes késői büntetőből szerzett találata már csak szépítésként szolgált.

Frank Lampard a mérkőzés után boldog volt, hogy sikerült egy kupadöntős szereplést elérniük, de elmondása szerint még dolgozniuk kell annak érdekében, hogy bebiztosítsák helyüket a Top4-ben, ami ugyebár BL-csoportban való szerepést jelent.

A csapat szerdán utazik a regnáló bajnok Liverpoolhoz és vár még rájuk egy hazai pályás összecsapás is a Wolves ellen, vasárnap.

A Manchester United legyőzése után Lampard így nyilatkozott: “Nagyon jó dolog elődöntőt nyerni de az igazi az, amikor döntőt nyersz. Ebben a pillanatban leginkább a soron következő három fontos meccsre kell összpontosítanunk, a két élvonalbeli mérkőzésre, illetve az Arsenal elleni találkozóra.”

A bet356 egy 1.61-es szorzót tartogat arra a kimenetelre, hogy a Chelsea megnyeri a FA Kupát.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-07-21, 16:50 CET.

július 26., vasárnap