A 20. forduló következik a spanyol bajnokságban a Real Madrid - Sevilla rangadóval a címlapon, amelynek eredménye tisztíthatja a képet a tabella élén.

A LaLiga első két helyét a Barcelona és a Real foglalja el egyenlő pontszámmal (40), míg a második helyezett Atlético Madrid és harmadik helyezett Sevilla ugyancsak pontegyenlőséggel (35) követik az éllovasokat. A Bajnokok Ligájában feljutó csapatok nevei nem változhatnak ennek a fordulónak végén, mivel a ranglistán ötödik Real Sociedad négy pontra van lemaradva a két utóbbi csapattól. Tehát, az adott helyzetkép ezen a héten jól körvonalazódott, viszont az egyensúly borulhat az élen.

Elképzelhető, hogy a Realnak csak egy győzelemmel lehet reménye az első helyre, mivel a Granada ellenállását könnyen megtörheti a Barcelona a Camp Nou gyepén. Bár nem jöhet fel csak a harmadik helyig, a Sevillának erősen küzdenie kell a Real ellen, mert az Atlético előnyt szerezhet az andalúziai csapattal szemben ha igazolja a papírformát az Eibar ellen.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.01.16. (07:44).